International

SOCANT. Un nou val de atacuri SEXUALE comise de emigranti in Germania

Publicat: 04 iul. 2016
1

Un raport secret dat publicitatii in Germania scoate la lumina cresterea alarmanta a numarului de atacuri sexuale comise de emigranti in bazinele si piscinele publice din Germania.

Un nou val de atacuri sexuale comise de emigranti in Germania a avut loc in ultimele luni, majoritatea cazurilor fiind consemnate la bazinele publice de inot, se arata intr-un raport secret .

Politia din Dusseldorf a fost pusa in alerta si cauta solutii pentru acest fenomen, scrie Metro.co.uk care citeaza publicatia germana Bild.

Raportul intern spune textual: „Putem confirma o explozie de asalturi sexuale comise in aceste locuri publice. Violuri si abuzuri sexuale asupra copiilor ne-au atras in mod special atentia”.

Potrivit raportului, cel mai adesea autorii atacurilor sunt emigranti si refugiati.

Autoritatile germane au publicat postere in mai multe limbi care le explica emigrantilor faptul ca femeile care poarta costum de baie nu vor sa transmita mesajul ca vor o relatie sexuala. Astfel de postere au fost afisate in Berlin si Munchen.
Comentarii
  • de ce nu se duc sa o abuzeze pe vaca aia de mercaloaia ca doar ia ia primit. a stricat toata UE. BABA NEBUNA. la azil cu ea-

Adauga un comentariu