National

SOCANT. Un barbat si-a luat viata de frica mascatilor care au dat buzna peste el

Publicat: 23 iun. 2016
1
Caz socant in Ramnicu Valcea. Un barbat si-a luat viata de frica politiei. Barbatul de 39 de ani, recidivist, s-a sinucis chiar in momentul in care mascatii au intrat peste el in casa, cu mandat de aducere. Barbatul era cercetat pentru inselaciune si urma sa ajunga la inchisoare. A fost dus de urgenta la Spitalul Judetean, dar medicii nu l-au mai putut salva. Cazul este acum cercetat de procurori.
Barbatul a devenit extrem de nervos in momentul in care s-a trezit cu mascatii la usa. Si-ar fi amenintat mai intai iubita cu un cutit, insa vazand ca mascatii nu renunta, a recurs la un gest extrem. Pana la sosirea ambulantei, a intrat in stop cardio respirator. A fost dus la Spitalul Judetean de urgenta Ramnicu Valcea, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea cerceteaza acum cazul.
Barbatul de 39 de ani era recidivist si ar fi trebuit sa ajunga dupa gratii, fiind condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru inselaciune. Inchiria mai multe masini de la firme din Ramnicu Valcea, Bucuresti si Pitesti, pe care mai apoi le vindea.Adauga un comentariu