Magazin

Socant: Top 4 vedete care au murit prosteste

Publicat: 19 sept. 2013
1

Indiferent de faima, avere sau gradul de celebritate, unele vedete au murit in moduri care de care mai stupide. Desi lumea si-ar fi dorit sa ii aiba in preajma mult timp, soarta i-a rapit in moduri bizare si prea devreme. Din pacate pentru multi dintre ei, modul in care au parasit aceasta lume nu a fost tocmai demn. Iata 4 vedete care au murit in mod stupid si ciudat.

Elvis Presley
Regele, cum era supranumit Elvis Presley a fost atat de celebru incat merita sa moara bogat, de batranete, in patul sau. Dar soarta a decis altceva.
Elvis a murit pe 16 august 1977, la doar 42 de ani in timp ce statea pe toaleta. Elvis a murit inecat cu propria voma, din cauza unui amestec letal de medicamente antidepresive, calmante si somnifere.

Harry Houdini
Cunoscut in lumea intreaga pentru felul in care insela moartea cu trucurile sale de magie si scamatoriile periculoase, Harry Houdini a murit stupid si nedrept, de apendicita (de fapt, de peritonita, dupa ce apendicele infectat i-a explodat in corp).
Cum Harry Houdini a ramas in istorie drept cel mai mare magician al tuturor timpurilor, cu trucuri care ne tin si acum cu sufletul la gura, lumea se astepta ca moartea lui sa fie cauzata de o defectiune la mecanismele pe care le folosea si nu de ceva atat de banal ca o simpla apendicita netratata.
Dar tocmai rezistenta la durere capatata in timp ce se lupta sa scape din diverse legaturi i-a adus sfarsitul. Houdini suferea de apendicita de cateva zile, dar fiind obisnuit cu durerea, a ignorat semnele propriului corp. Marele magician a murit dupa ce a tinut mai multe spectacole in timp ce avea febra de peste 40 de grade.

Steve Irwin
Cunoscutul si indragitul Vanator de Crocodili a murit subit si tragic pe 4 septembrie 2006 intepat in piept de o pisica de mare. Irwin filma un nou episod din celebrul show cu animale chiar in mijlocul Marii Bariere de Corali cand s-a intamplat accidentul. Steve Irwin era cunoscut pentru curajul aproape nebun cu care se ocupa de animale periculoase ca serpi, crocodili, tigri sau animale marine. Exact lipsa lui de teama fata de animalele periculoase l-a adus prea aproape de tepii veninosi ai pisicii de mare. Animalul se pare ca s-a speriat si l-a intepat pe Irwin chiar in inima, ucigandu-l pe loc.

David Carradine
Actorul din Kill Bill a fost gasit mort intr-un mod straniu, intr-un dulap din Bangkok, Thailanda. Felul in care era spanzurat cadavrul i-a dus pe anchetatori cu gandul la practici sexuale sado-maso, iar rezultatul autopsiei a clarificat situatia: autoasfixiere de natura erotica. Dupa moartea suspecta a actorului, doua dintre fostele sale iubiri au declarat presei ca acesta avea placeri mai putin obisnuite in dormitor.
sursa: unica.ro
Adauga un comentariu