Magazin

SOCANT! Primele fotografii cu Madalina Manole dupa ce s-a sinucis

Publicat: 12 apr. 2011

Ziarul „Ring” a publicat mai multe fotografii, la mai bine de noua luni dupa moartea Madalinei Manolei, în care artista zacea la pamant. Pozele facute de anchetatori arata ca Madalina era întinsa pe jos, lânga baie, cu parul desfacut si sânge în jurul capului. In pozele date publicitatii din dosar se poate vedea clar ca Madalina Manole a avut parte de o moarte violenta. Efectul celor aproape 400 de mililitri de Furadan bauti a fost unul fulgerator. Artista a cazut din picioare direct cu capul pe gresia din hol fara sa apuce sa faca mai mult de un singur pas pentru a iesi din baie. In fotografiile oficiale ale anchetei sunt prezentate detalii din baia de la parter a casei Madalinei Manole unde ea s-a sinucis.
Comentarii
  • VREM POZE DE LA AUTOPSIE! DETALIATE: CUM SE SCOATE CREIERUL, DISECTIA TORACELUI SI A ABDOMENULUI, CUM SE SCOATE FICATUL, FOTOGRAFII DETALIATE DESPRE CUM SE FAC VERIFICARILE DACA A FOST SAU NU VIOLATA SI ALTELE. DE CE LE TINETI SUB PRES? SECURISTILOR! DATI-LE POPORULUI SA LE VADA!

  • Tampitilor! Stau de 3 ore si astept sa mai vad poze cu Madalina moarta! Dati-mi pozele, n-am mancat nimic de dimineata! Dati pozele, ma!!!

Adauga un comentariu