International

SOCANT! ISIS are un SERVICIU SECRET

Publicat: 04 aug. 2016
1
Anul trecut, Harry Sarfo a fugit din orasul sau natal, Bremen, pentru a se alatura Statului Islamic in Siria. El a fost abordat de membri ai serviciilor secrete ale ISIS, cu fetele mascate, care venisera sa il anunte ca nu mai au nevoie de europeni in Siria si ca ar fi mai util daca s-ar intoarce in tara sa de origine pentru a ajuta la comiterea de atentate.
Vezi si: ALERTA. Autoritatile din Londra iau masuri sporite de securitate impotriva unui eventual atentat terorist 
Vorbeau deschis despre situatie, spunand ca au numerosi oameni care traiesc in statele europene si asteapta ordinele de a ataca europenii, iar acest lucru a fost inainte de atacurile de la Bruxelles, inainte de atacurile de la Paris” „, a povestit Sarfo, inchis in prezent in penitenciarul de maxima securitate din Bremen.
Barbatii mascati i-au explicat ca, desi gruparea este implantata puternic in unele tari europene, precum Franta, are nevoie de mai multi atacatori in Germania si Marea Britanie. „Mi-au spus: – Te-ar deranja sa te intorci in Germania? Pentru ca de asta avem nevoie acum”, au spus ca vor sa se intample ceva simultan. Vor sa aiba numeroase atacuri in acelasi timp in Anglia, Germania si Franta„, a precizat barbatul.
Organizatia terorista Stat Islamic a pus la punct un serviciu secret, care se ocupa de pregatirea atentatelor sangeroase din Occident si de antrenarea islamistilor care le comit, a dezvaluit detinutul german, luni, in cadrul unui interviu.
Vezi si: ISIS anunta o serie de atentate asupra Europei! – VIDEO 
Serviciul secret se numeste Emni si a fost creat initial ca o politie interna care sa asigure disciplina in randul jihadistilor si sa identifice eventuali spioni. Intre timp, a devenit o forta care coordoneaza operatiunile externe ale ISIS, avand ca scop exportarea terorismului, arata mii de pagini de documente obtinute de cotidianul american de la serviciile de informatii belgiene, germane si austriece. Emni este un serviciu structurat pe mai multe nivele, controlat de sirianul Abu Muhammad al-Adnani. Acesta era cunoscut anterior ca purtator de cuvant si director de propaganda al organizatiei teroriste. Potrivit lui Sarfo, sub al-Adnani, se afla o serie de locotenenti insarcinati cu planificarea atacurilor in diferite regiuni ale lumii.
Sarfo a fost arestat pe Aeroportul din Bremen, pe 20 iulie 2015, si condamnat la trei ani de inchisoare.Adauga un comentariu