National

SOCANT. Cele mai multe produsele straine vandute in Romania sunt expirate

Publicat: 31 mart. 2016
1
In ultimele luni, industria alimentara locala a fost implicata in mai multe scandaluri legate de calitatea produselor ce se vand in magazinele din Romania. Dupa ce au aparut informatii despre branza cu E.Coli sau apa imbuteliata care contine microbi, ministrul Achim Irimescu a tinut sa precizeze ca Romania este de fapt o piata de mana a zecea, unde producatorii straini aduc produse cu termene expirate.
„Romania este o piata de mana a zecea in care se aduc produse din strainatate cu termene expirate. Aici este o piata in care importatorii se orienteaza si aduc produse la sfarsit de termen de valabilitate sau chiar depasit. In Romania sunt cazuri in care salamul se spala cu otet, se schimba saramura la branza, iar branza se baga din nou la vanzare. Statul nu-si face datoria, ANPC-ul nu si-o face. Altii controleaza ce intra din Romania, noi de ce sa nu controlam ce primim de la altii?”, a afirmat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.Comentarii
  • păi dacă is expirate,de ce nu le interziceți domnule ministru?instituțiile de care aduceți aminte se află in subordinea guvernului,de ce nu acționați dacă nu iși fac treaba? sau e prea mare jocul de interese?

Adauga un comentariu