Eveniment-Social

Socant. Candidatii PMP Iasi au fost fugariti de huliganii primarilor in functie

Publicat: 29 apr. 2016
1

Campania electorala a ajuns sa faca victime prin randul celor care candideaza la o functie publica in judetul Iasi. Liderii Partidului Miscarea Populara Iasi au acuzat faptul ca mai multe persoane puse de primari PSD si PNL in functie i-au agresat pe candidatii partidului. Cei de la PMP incercau sa stranga semnaturi, in momentul in care au fost atacati, listele le-au fost smulse si rupte si au fost agresati fizic si verbal.

„Candidatii PMP au fost presati, amenintati, li s-au rupt listele de semnaturi de catre primarii PSD si PNL in functie. Legea alegerilor locale este cel mai prost model de lege din tara, iar corelat cu presiunea primarilor, situatia este extrem de neplacuta. Noi am depus liste in 82 de localitati si speram la un rezultat cat mai bun. PMP este un partid care respecta legea si speram sa scoatem un scor cat mai bun la aceste alegeri din vara”, a mentionat deputatul Petru Movila, presedintele organizatiei judetene a PMP Iasi si candidat la Primaria municipiului.




Comentarii
 • „SCURSURILE UMANE” CARE S-AU DEDAT LA VIOLENTZE, ARATA CAT DE GREGAR SE POT MANIFESTA BRUTELE CU DUHOARE DE” COMUNIST AVORTAT”..,. IMPOTENTZII CARE FAC POLITICA BATEI, INCA O DATA FAK DOVADA EXTREMISMULUI GREGAR , GENERAT DE HANDICAPUL IN….CULTURII . DOAR O GRADINA ZOO-UMANA AR PUTEA ARATA SPECIMENELE CARE SUNT LA LIMITA DISCERNAMANTULUI…!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Foarte bine! Gunoi de Movila! Un politician mai PARSIV nu exista in Iasi! Are 2 dosare penale ,, rezolvate ” de Prisecariu! NU VOTA CA UN IDIOT, UITA-TE LA LISTELE PMP! Movila o sa ,,conduca” Iasiul spre bunastare,cu hotul din buzunarul statului de ADI ACOSTOAIEI, un grataragiu de kurtos kolaci, mici si carnati, cu MARIAN USCATU omul de serviciu de la Registru Auto Roman si cu alte slugi ale lui Danut Prisecariu! Chirica va fi hartuit zi de zi de acesti impostori si nu va putea sa-si vada de treburile Iasiului ca va trebui sa rezolve treburile lui Prisecariu! NU TE LASA PACALIT DE IDEOLOGIA PARTIDULUI RESPECTIV, NU EXISTA IDEOLOGIE, NU TE LASA PACALIT DE LIDERII DE LA BUCURESTI, NU EI O SA VINA LA IASI! TU ALEGI LISTELE DE LA IASI!

  • NU VOTA CA UN PROST! VOTEZI ABRAMBURICA DE BOGDANICI VOTEZI PRACTIC HOTII DE GENERALI CARE FACEAU BISNITA CU KENTURI INAINTE DE ’89! CE O SA FACA IN CONSILIUL JUDETERAN UN INDIVID PRECUM IULIAN TARABOANTA? TRAFIC DE INFLUENTA SI MULTE F. MULTE HOTII! LASATI UN OM SERIOS PRECUM VICTOREL LUPU SA MUNCEASCA LINISTIT!

   • Acest Acostoaiei se trage din hot! Tasu a lucrat pe la Directia Agricola si era mare securist cu state vechi inca de la Bosia unde era sef de ferma! Adi a fost amestecat si cu hotii de la Filit! DNA ce pazesti? Tinerii din partide precum pnl, pdl, pmp, unpr sunt urmasii parintilor securisti cu state vechi!

  • Cu bune si rele tot psd merita votat! pnl?! liberali poate la furat! adica fenechiu! pmp politica popular europeana la iasi?! sanchi! danut prisecariu la furat! progresul romaniei la iasi cu taraboanta?! Glume pentru MARI PROSTI! Chirica si Lupu cu cat vor avea consilii cu mai putini banditi ca cei enumerati cu atat ne va fi mai bine! NU VOTATI CA OILE! INCERCATI ANUL ACESTA SA VOTATI CU OAMENII DE CALITATE NU CUJIGODII! CITESTE LISTELE SI INFORMEAZATE INANTE DE A MERGE LA VOT! NU TE LASA PACALIT DE IDEOLOGII, PROGRAME SI LIDERI NATIONALI!!!1

  • Mult domn” Bobu, pentru aceasta sleatca de cocalari! Adica vanzatori de tifon, organe umane, mici, carnati, kurtosi kolaci, vulcanizatori, spagari de la RAR, smenari, platitori cu cec-uri fara acoperire si alte categorii de gainari! Danut Prisecariu timpul tau soseste anul acesta! Bravo Chirica!!!! AI DAT AFARA DE PE LISTE, OAMENII LUI IULIAN DASCALU!!!

 • Movila ai o gura murdara, minti incontinu, esti hot, mincinos, adulterin, intr-un cuvant UN MARE BANDIT! Te cunosc de mic copil! Taicatu” cand a candidat la primar in Tibanesti a obtinut cateva voturi voturi, rusinos de putine! Te cred in colegiul 3 numai BABELE NAIVE! Fratilor faceti ceva, anuntati-le adevarul despre acest individ periculos pentru societate! S-a inhaitat cu Mihai Darie si l-a bagat in puscarie!

 • Cine sunt cei care se plang ? Ciracii matrozului, cancerul poporului roman? Aia care au taiat salariile, ca nu putau fura destul?
  Din pacate sunt toti o apa si-un pamant.
  Iar nu avem pe cine vota si vor fi alesi tot fripturistii votati de casnice si pensionari.
  Dar spre nelinistea lor, in ultimul timp DNA nu doarme si pentru binele tarii, trebuie sa continue curatenia pana la ultimul hot.
  Numai sa nu uite sa le ia si banii inapoi (cei furati si mai mult decat atat).

Adauga un comentariu