Magazin

SOC! Un muzician celebru a divortat – FOTO

Publicat: 31 dec. 2014
Chitaristul Slash, fost membru al trupei Guns N’ Roses, si sotia sa, Perla Ferrar, s-au despartit dupa 13 ani de casnicie. Cei doi au mai avut probleme in casnicie in trecut. In 2010, Slash a depus actele pentru divort, la Curtea Superioara din Los Angeles, invocand diferente ireconciliabile. Totusi, patru luni mai tarziu, chitaristul a solicitat anularea procedurii de divort. Tot in 2011, cei doi si-au reinnoit juramintele de casatorie.
Slash si Perla au decis din nou sa se desparta. Potrivit unei surse apropiate cuplului, Perla a plecat in mod intempestiv in Hawaii impreuna cu copiii cuplului. Inainte sa plece, Perla, in varsta de 39 de ani, i-ar fi spus sotului sau, in varsta de 49 de ani, ca cei doi au nevoie de timp pentru a-si rezolva problemele. Cu toate acestea, Perla nu a depus inca actele pentru divort.
Slash si Perla Ferrar s-au casatorit in octombrie 2001 si au impreuna doi fii, London Emilio, de 12 ani, si Cash Anthony, in varsta de opt ani. Aceasta este cea de-a doua casnicie a muzicianului, care a divortat in 1997 de prima lui sotie, Renee Suran, dupa un mariaj care a durat cinci ani, potrivit mediafax.ro.Adauga un comentariu