National

SOC! Sorin Oprescu, suspect de cancer!

Publicat: 01 oct. 2015
1

Sorin Oprescu este suspect de cancer! Asta indica raportul medical. Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest. Acestia au declarat ca raportul medical in urma controlului facut la Spitalul Universitar indica faptul ca primarul suspendat al Capitalei are o stare proasta si o serie de alte afectiuni.

Raportul arata ca Sorin Oprescu ar suferi de 12 boli, unele dintre acestea avand risc oncologic „mediu”, avand un nodul pulmonar, asa cum au relatat medicii. Sorin Oprescu nu doreste ca documentul sa fie facut public si va ajunge doar pe masa judecatorilor.

Citeste si Sorin Oprescu ramane dupa gratii inca 30 de zile

„Apararea are raportul medicilor, este adevarat ca sunt cele 12 afectiuni. Sunt afectiuni de tip 2, de tip 3, cronice, cu riscuri ridicate. Sunt cele care erau deja de notorietate, care au generat si alte afectiuni. In raport se arata ca starea de sanatate s-a agravat in ultima perioada. Instanta constata acest lucru, din cauza stress-ului, nerespectarea regimului alimentar. In fiecare zi s-au efectuat acte de urmarire penala, ceea ce este un punct forte pentru noi. Nu au fost aduse elemente noi, din punctul nostru de vedere” a spus avocatul Viorel Mocanu la un post de televiziune.

Citeste si Ce i-a rugat Sorin Oprescu pe politisti cand a iesit din spital

Acesta a spus ca procurorii DNA l-au ascultat pe Oprescu si in duba in care l-au dus la sediul Directiei. Anchetatorii l-au pus in duba si pe celalalt co-inculpat, cu speranta ca cei doi vor vorbi si se vor da de gol.

”A fost ascultat in duba, pe 17 septembrie, cand a fost dus la DNA. Cand a fost dus si celalalt co-inculpat. Ei nu au vorbit, iar procurorii interpreteaza ca s-au pus de acord, ca e o strategie ca sa nu vorbeasca.”, a declarat avocatul.
Comentarii
  • Are cancer ca Omar Haisam, arabul ce-a fugit din ţară.Eu cred că are obrazul gros, gros de tot şi o neruşinare fără margini. M-ar bine s-ar da cu mir ca Şova, dae e evreu şi nu poate face asta aşa că a hotărât să inventeze un cancer probabil.

Adauga un comentariu