Actualitate

SOC! Sentinta definitiva pentru Ionut Gologan. Va fi condamnat la moarte

Publicat: 26 nov. 2015
1

Ionut Gologan, romanul condamnat la moarte in Malaezia, a pierdut si ultima sansa de a scapa de spanzuratoare. Ionut Alexandru Gologan a pierdut apelul inaintat la Curtea Suprema din Malaezia, prin care contesta hotararea Curtii de Apel privind condamnarea sa la moarte.

Vezi si Romanul condamnat la moarte a vorbit la telefon cu Gigi Becali. Ce rugaminte i-a

Potrivit tatalui sau, Dumitru Gologan, Ionut ar urma sa fie executat in luna decembrie, iar singura sa sansa la viata ramane un act de clementa din partea Sultanului din Selangor, Sharafuddins Idris Shah, singurul care il poate gratia. „Stie ce-l asteapta in decembrie. Gigi Becali a platit 500.000 de euro avocatul si a mai vrut sa dea 2.000.000 de euro cautiune, dar nu i s-a acceptat. Singurul care mai poate sa-l salveze e sultanul„, a declarat tatal lui Ionut Gologan.
Comentarii
  • Imi pare rau pentru familia lui dar trebuie si la noi sa se aplice aceasta lege stiind cate familii cate destine destramate de traficanti de moartea alba.Tot asa sau mai mult sufera si familiile celor perduti

  • Salutare dragi Români … acum după 2-3 luni discutându-se despre acest tânăr că va fi executat în decembrie , discutând cu amici am ajuns la concluzia vagă dar cred că şi adevărată că acest băiat este deja mort .

Adauga un comentariu