Eveniment-Social

Soc la PSD. Suspendat din partid, Catalin Ivan i-a declarat razboi lui Ponta

Publicat: 11 mart. 2015
1

@ Un membru al PSD Iasi a starnit un conflict in interiorul partidului @ Europarlamentarul Catalin Ivan nu a fost lasat sa candideze la sefia partidului si a fost suspendat pentru un an din formatiunea condusa de Victor Ponta

Scandal monstru in interiorul PSD. Europarlamentarul iesean Catalin Ivan a fost suspendat pentru o perioada de 12 luni din formatiunea politica, la propunerea filialei Sectorului 1 Bucuresti. Decizia sefilor din organizatie a venit la putin timp dupa ce Ivan si-a manifestat intentia de a-si depune candidatura la sefia partidului. Decizia a fost insa contestata de catre Catalin Ivan, europarlamentarul sustinand ca totul a fost facut ilegal.

„Conform statutului PSD, organizatia de baza poate cere sanctionarea unui membru de partid pana la excludere, in functie de gravitatea faptelor. Stiind ca se fac presiuni asupra colegilor din organizatia locala 21 din PSD Sectorul 1, pentru a-i proteja si a ma proteja, am cerut transferul la organizatia locala numarul 10, organizatie care a fost ulterior dizolvata. Am cerut apoi transferul catre organizatia PSD Dobrovat, judetul Iasi. Transferul mi-a fost aprobat de conducerea organizatiei 21 si apoi am fost primit in cea din Iasi. Practic, din acel moment nu mai eram membru al organizatiei PSD Sector 1, aceasta incetand sa mai aiba vreun drept sa propuna vreo sanctiune asupra mea”, a sustinut Catalin Ivan.

Acesta i-a atacat constant in ultima vreme pe Victor Ponta si Liviu Dragnea, liderii formatiunii, despre care a afirmat ca trebuie sa plece din fruntea PSD. „Nu exista niciun motiv pentru care sa primesc macar un avertisment. PSD Sector 1 are intreaga conducere dizolvata, abia astazi (ieri – n.r.) alegandu-si noua conducere. Deci, nu poate lua decizii conform statutului. Eu sunt membru al PSD Dobrovat, singura organizatie in masura sa propuna vreo sanctionare a mea. Singurul motiv pentru care sunt permanent hartuit de conducerea partidului, fie prin purtatorul de cuvant, fie prin seful delegatiei din Parlamentul European, fie prin diversi alti comunicatori, acum prin intermediul fostilor colegi de la sectorul 1, este blocarea candidaturii mele la un congres al partidului ce este tot mai incert”, a adaugat Catalin Ivan.
Comentarii
  • O unealta a PDL+PNL care a dorit sa lucreze din interior cu prietenul lui, fost PNL-ist, primarul de Dobrovat care are destule bube pe care nu stim cum o sa le rezolve.
    Pacat ca cetatenii ii dadeau credibilitate acestui tinar. Se pare totusi ca politica ia mintile si oamenilor onesti.

  • Mai baiete, prima data esti iesean! Fa ceva si pentru orasul asta, daca bine nu se poate, macar scapa ne de o parte din rau. Ce face DNA ul cu marlanii din primarie, aia care nu mai pot iesi din costumele scumpe?

Adauga un comentariu