Eveniment-Social

SOC LA IASI: Un subofiter de la Pompieri s-a spanzurat – VIDEO

Publicat: 14 iul. 2012
1

Florin Paunet, in varsta de 30 de ani din satul Badeni, comuna Scobinti a fost gasit spanzurat in dimineata aceasta in spatele casei unde locuia. Tanarul era subofiter in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Iasi si isi desfasura activitatea in Harlau si Targu-Frumos. Trebuia sa mearga la serviciu in aceasta dimineata insa, nu a mai ajuns. Vecinii sustin ca tanarul nu avea probleme la serviciu si unul din motivele faptei acestuia ar fi divortul recent. Subofiterul s-a casatorit in toamna anului trecut si a divortat in urma cu doua saptamani.

„Un subofiter din cadrul Inspectorarului pentru Servicii de Urgenta Iasi aflat in timpul liber, in cursul noptii trecute s-asinucis prin spanzurare. In cei sase anide cand lucreaza in cadrul institutiei noastre nu a prezentat probleme pe linie profesionala, rezultate obtinute fiind de bine si foarte bine. Ultima testare psihologica a acestuia a fost facuta in cursul lunii noiembrie 2011 si nu prezenta probleme de natura psihologica in momentul testarii”, a declarat Silvia Spiridon, purtator de cuvant ISU Iasi.
Comentarii
  • Condoleante sincere familiei indurerate, Florin nu merita aceasta soarta era un baiat prea bun , prea cuminte, prea cu bun simt. Nu inteleg de ce a recurs la acest gest, probabil nu a mai putut suporta situatiile din ultima vreme. Inca o data condoleate, si sper sa le dea D-zeu multa tarie si putere familiei sa treaca peste acest moment tragic. Este o pierdere enorma pentru satul nostru.

  • satul se numeste Badeni si comuna este Scobinti, Hirlau este orasul de langa satul BADENI. Macar atat puteti face si voi sa scrieti corect.

  • daca ai fi citit articolul imediat dupa ce a fost publicat ai fi vazut greselile majore facute de reporter. asa ca nu comenta fara sa stii cauza.

Adauga un comentariu