National

SOC! Klaus Iohannis va cere ridicarea imunitatii lui Calin Popescu Tariceanu

Publicat: 18 oct. 2016
1

Ultimele afirmatii ale lui Klaus Iohannis la adresa lui Calin Popescu Tariceanu i-au enervat rau pe adversarii sefului statului. Un fost liberal il ataca dur pe Iohannis, pe care-l acuza de prostie. Ecologistul Cristian Bodea il desfinteaza practic pe presedinte printr-un mesaj extrem de amenintator. Mai mult, Bodea anunta ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va fi urmatoarea tinta a DNA.

„Presedintele Romaniei ne-a anuntat azi, smechereste, ca DNA va depune la Senat o cerere de urmarire penala impotriva lui Tariceanu. Lucru pe care eu l-am tot spus din vara. Alaturi de executia lui Basescu, face parte din strategia lor de curata piata politica pentru USR, partidul ”anti-sistem” al ”sistemului”. Pana la inceputul campaniei vine cererea la Senat. Daca se respinge, SRI scoate ”tinerii” in strada si peste noapte invadeaza Parlamentul. Poate pun si un mic incendiu. Cu Oprea s-a facut doar o mica repetitie. Daca se aproba, Tariceanu va fi tinut toata luna noiembrie pe la DNA. Si, poate revin si cu o cerere de arestare. Au mare nevoie de un nou masacru a la Colectiv.”, a scris Bodea pe facebook.

Si asta nu e tot. Bodea a continuat seria dezvaluirilor. „Ca Tariceanu e penal sau nu, e treaba judecatorilor. Dar, prin acest act de prostie, Tacutul a recunoscut nu numai ca are acces la dosarele DNA, ci si ca strategia de executii politice se face la Cotroceni. Curat ilegal si anticonstitutional! Curat dictatorial!”, a mai spus Bodea.
Adauga un comentariu