Magazin

Soc in showbiz! O cunoscuta vedeta BATUTA si OBLIGATA sa intretina relatii intime pentru a-si putea vedea copilul! Declaratii si imagini HALUCINANTE

Publicat: 03 sept. 2016
1

O cunoscuta bruneta de la noi face declaratii socante. A postat pe Facebook fotografii halucinante si o declaratie pe masura. „Pantera Neagra” fost batuta si obligata sa intretina relatii sexuale pentru a-si putea vedea copilul.

Este vorba de Alina Grigore, cunoscuta sub numele de „Pantera Neagra”. „(…) Din ziua de azi adevarul iese la iveala pentru toata lumea, nu numai pentru cunostinte. Si cel mai rau ma doare ca baietelu’ meu a adoptat un comportament neadecvat pentru varsta lui, injurandu-ma, scuipandu-ma si folosind cuvinte foarte urate. Copilul se hranette cu ce vede si aude, propriul tata isi distruge psihic copilul. Copilul meu se trezeste noaptea din somn in fund sau in picioare si vorbeste. Pe mama a mintit-o ca nu el m-a batut ca altcineva si ca el nu stie nimic. Om fara scrupule!”, a scris Alina Grigore pe Facebook.

Alina Grigore are un copil de cativa ani si este cunoscuta in showbiz datorita corpului ei si multitudinii de tatuaje pe care le are.

Este socant pentru toti cei care o cunosc pe bruneta. Toata lumea stia ca are o viata asa cum isi doreste, dar se pare ca in spatele zambetului ascundea lacrimi amare.

Alina Eriko a intrat in showbiz recent cu numele de „Pantera neagra”. Tanara are un copil si poseda un trup de invidiat.
Adauga un comentariu