National

SOC IN LUMEA BUNA. O prostituata de lux INFECTATA CU HIV spune ca s-a culcat cu mai multi politicieni de top

Publicat: 07 apr. 2014
1

O prostituata din Braila a aflat in urma cu doua saptamani ca este infectata cu virusul HIV, dupa ce si-a facut o serie de analize medicale la o clinica din Galati. Proxenetul femeii de 27 de ani o punea in legatura doar cu „clienti de lux”, politicieni cunoscuti si afaceristi.

Femeia care locuieste intr-o zona centrala a orasului a spus ca de aproape 4 ani practica prostitutia, insa numai, „la nivel de lux„, intretinand relatii sexuale cu politicieni si oameni de afaceri din Braila si Tulcea, scrie infobraila.ro.

Citeste si: Un bancher a furat doua milioane de lire si a cheltuit jumatate pe o escorta. Cum arata femeia

Raporturile sexuale aveau loc in mai multe hoteluri cunoscute din Galati, dar si in unele apartamente de pe Soseaua Buzaului, in Braila, inchiriate special pentru aceste intalniri.

Tanara sustine ca ultima intalnire cu un politician brailean a avut loc in luna decembrie 2013, cu doar doua zile inainte de Craciun. Raportul sexual s-ar fi consumat intr-un apartament situat in apropierea supermarketului Billa de pe Soseaua Buzaului.

Tarifele percepute de tanara ar fi ajuns si la 500 euro „pentru cei mai batrani”, insa niciodata mai putin de 250 euro.

Citeste si: HALUCINANT: E INCREDIBIL de ce a fost in stare pentru a avea SANI mai mari – FOTO

Nici afaceristii braileni, unii cu state vechi in piata, nu ar fi ocolit-o pe prostituata de lux, aceasta spunand ca doar pe trei dintre ei ii cunostea, „de prin ziare sau dupa nume”.

Despre politicienii care au fost clientii brailencei, chiar „vanzatoarea de placeri” afirma ca sunt cunoscuti „de toata lumea”.

Tanara a mai afirmat ca atunci cand „seful” o ducea la clienti, cand era o situatie „mai delicata”, i se lua telefonul si era dusa la hotel dupa ce ajungea politicianul.

Citeste si: Sex oral: 5 lucruri pe care nu ar trebui sa le faci niciodata
Comentarii
Adauga un comentariu