Eveniment-Social

Soc! Directorul Aeroportului ar putea fi demis. Bodea isi plateste diplomele cu banii statului

Publicat: 17 feb. 2016
1

@ Directorul Aeroportului International Iasi poate sa ramana fara functie @ Pana si sefii judetului s-au saturat ca Marius Bodea sa se foloseasca de imaginea aeroportului pentru a-si face campanie electorala @ Ba chiar, Bodea a fost aproape sa sece bugetul aeroportului ca sa se laude cu un premiu de la o organizatie fantoma @ Toate acestea pot sa-l lase fara functie pe liberal

Liberalul Marius Bodea, directorul Aeroportului International Iasi, a reusit sa-si puna in cap tot orasul. Zilele trecute, Bodea a tinut sa se laude public cu un premiu oferit de o organizatie fantoma, cu sediul in Marea Britanie. Aceasta organizatie, Europe Business Assembly, nu este controlata de nicio autoritate, si de ani de zile trimite mesaje prin posta electronica catre anumite persoane, pe care le informeaza ca au fost nominalizate la diverse categorii.

Citeste si: REVOLTATOR! Megalomanie pe banii iesenilor! Marius Bodea a intrat in campanie electorala

Culmea, pentru participare, oamenii trebuie sa plateasca o taxa de minim 2.000 de euro, in schimbul unei simple medalii si a unei diplome de carton. Asa a ajuns si Marius Bodea. In disperarea sa de a-si face imagine publica, Bodea a iesit in mass-media, laudandu-se cu nominalizarea respectiva. Incercand sa-si arate importanta propriei persoane, directorul Aeroportului Iasi a fost aproape sa dea din bugetul aeroportului iesean suma pentru a achita taxa respectiva. Disperarea acestuia, precum si faptul ca se foloseste de aeroport pentru campania personala, au atras si nemultumirea alesilor judetului.

Citeste si: Gest scandalos al directorului Marius Bodea. Pasagerii Aeroportului Iasi s-au vazut calcati in picioare – FOTO

„Grupul consilierilor judeteni ai PSD Iasi constata cu îngrijorare faptul ca actualul director al Aeroportului International Iasi, Marius Bodea, foloseste aceasta institutie din subordinea Consiliului Judetean Iasi ca pe o platforma electorala, în interes politic. Intreg procesul privind dezvoltarea aerogarii iesene a fost sarcina Consiliului Judetean Iasi, în ansamblul sau, ca organism deliberativ, si un obiectiv asumat al majoritatii create de PSD Iasi, atât în mandatul 2008-2012, cât si în mandatul câstigat de USL. Datorita votului neconditionat acordat de PSD Iasi împreuna cu partenerii politici, Aeroportul International Iasi si-a putut dezvolta infrastructura si, în consecinta, capacitatea de trafic. În ultimele saptamâni, a devenit tot mai clar cum candidatul PNL la primaria Iasi foloseste o strategie de gonflare a imaginii publice personale, prezentându-se ca fiind initiatorul si gestionarul demersurilor de modernizare a pistei si terminalelor”, au aratat pesedistii din Consiliul Judetean. 

S-au saturat de campania politica

Ba chiar, consilierii judeteni sustin ca Bodea poate fi schimbat din functie pentru toate gafele pe care le-a facut la varful aeroportului. Acestia sustin ca, in loc sa lucreze in beneficiul iesenilor, Bodea cauta doar sa-si faca imagine, pentru a putea aduna capital electoral la primaria orasului. „Având în vedere aceasta imixtiune evidenta a politicului în actul de administratie, grupul consilierilor judeteni ai PSD Iasi îi solicita directorului aeroportului sa-si reevalueze cu celeritate pozitia, având la îndemâna si optiunea de a se retrage din aceasta functie executiva, pentru a nu o mai amesteca cu cea politica. Aeroportul International Iasi nu este sigla sub care functioneaza PNL Iasi. Mentinerea actualei stari de fapt ne va determina sa analizam posibilitatea legala ca aceasta functie executiva sa fie încredintata unui tehnocrat, specialist în domeniul aeroportuar. Reamintim, de asemenea, opiniei publice, faptul ca Marius Bodea a fost lansat în postura de candidat la Primaria Iasi de catre consilierul prezidential Dan-Andrei Muraru, gest pe care l-am semnalat la momentul respectiv, octombrie 2015, ca fiind un derapaj anticonstitutional venit din partea administratiei prezidentiale”, au mai sustinut social democratii. Cotidianul BUNA ZIUA IASI va prezenta in editiile urmatoare mai multe detalii despre cum si-a aranjat directorul aerogarii obtinerea unor beneficii si premii dubioase, dar si multe inadvertente din CV-ul sau stufos.
Comentarii
  • Dau o sugestie domnului bodea : În Caracas este un turn în care dacă te urci la coborâre ţi se dă titlul de cetăţean de onoare al acestui oraş .Pentru campanie ar fi bun şi ar mai estompa efectele vizitelor la puşcărie , la şeful lui , fenechiu.

  • Dar Chirica cu ce bani a platit amenzile de la Garda de mediu dupa ce a ordonat taierea teilor mai rapenilor? Cu banii iesenilor ca n-a scos un leu din buzunarul lui. Dar conteaza asta cand vine vorba de propaganda voastra PRO Chirica? Cat costa toata campania asta si din ce bani va plateste?

Adauga un comentariu