Magazin

Smartphone-ul pe care il ASTEAPTA TOTI ROMANII. E mai IEFTIN decat TIGARILE pe o luna

Publicat: 17 oct. 2014
1

E foarte usor de la prima vedere sa iti dai seama ce a vrut Nokia sa realizeze prin lansarea lui Lumia 530 si carui public a vrut sa i se adreseze. Lumia 530 este facut special pentru oamenii care pun pretul inainte de toate.

Acest fapt este cu atat mai evident daca ne uitam pe site-ul Microsoft unde este scris mare pe pagina telefonului: Power for the people. Nokia Lumia 530 este un telefon ”pentru popor”, un dispozitiv placut ochiului si al carui pret il plaseaza in categoria unora dintre cele mai ieftine telefoane de pe piata.

Citeste si Aplicatia Uber, spaima taximetristilor, va fi functionala si in Romania

Lumia 530 este cea mai ieftina metoda de a avea acces la Windows Phone 8.1 insa nu va ganditi ca performantele au fost sacrificate complet in favoarea pretului.

Citeste si Copilul tau are telefon mobil? Invata-l ce trebuie sa stie ca sa nu-i fie furat!

Pentru cat costa la momentul acesta, Nokia Lumia 530 este capabil de performante decente si este mai mult decat suficient pentru marea majoritate a utilizatorilor. Este, pana la urma, succesorul lui Nokia Lumia 520, cel mai bine vandut smartphone din istoria companiei finlandeze.

Citeste si Care este cel mai bun smartphone: iPhone, Samsung sau HTC?

Dar asemanarile dintre cele doua modele sunt atat de mari ca este greu sa gasim motive suficiente pentru a abandona vechiul 520 in favoarea noului 530, scrie realitatea.net
Adauga un comentariu