National

Situatie SCANDALOASA la CSM Ploiesti: „Vreti medalii, dar ne tratati ca pe niste sclavi!”

Publicat: 14 aug. 2016
1
In cadrul clubului sportiv CSM Ploiesti au aparut recent divergente majore intre jucatori si reprezentantii clubului. Aparent, jucatoarele echipei de handbal a CSM Ploiesti nu si-au mai primit salariile de cateva luni si prin urmare acestea au amenintat ca vor depune memorii la Federatia Romana de Handbal pentru a le elibera de contract si a primi restantele financiare. Insa, jucatoarea Ramona Farcau nu s-a oprit aici, aceasta a lansat un mesaj dur catre reprezentantii clubului si autoritatile competente.
 
„Pentru toti cei care se fac responsabili de declinul sportului romanesc, Pentru toti cei care au ales sa-si asocieze imaginea cu munca sportivilor de performanta, alergand doar dupa propriile beneficii, Pentru toti cei care au ajuns sa conduca destinele sportivilor din Romania fara nici un fel de competenta. Vreti medalii, dar ne tratati ca pe niste sclavi. Respectati-va valorile!”, este mesajul postat de Ramona Farcau pe contul sau de Facebook.

Vezi si  Adversare accesibile pentru echipele romanesti în primul tur al Cupei EHF

Cu toate ca sunt neplatite de cateva luni, handbalistele de la CSM Ploiesti si-au respectat blazonul si au castigat Cupa Ploiesti, iar mesajul transmis de Farcau vine exact in ziua in care nationala de handbal a Romaniei joaca la Rio de Janeiro, meciul decisiv cu Norvegia pentru calificarea in sferturile turneului olimpic.Adauga un comentariu