Sport

Situatie dramatica la Sportul Studentesc

Publicat: 18 feb. 2011
1

Criza profunda in Regie: jucatorii nu au mai fost platiti de o jumatate de an si ameninta ca nu vor intra pe teren în meciul cu Dinamo, de saptamana viitoare.
Sportul Studentesc e într-o criza grava, cu noua zile înaintea întalnirii cu Dinamo, din etapa a 19-a. Pe 25 februarie se implinesc sase luni de cand fotbalistii nu si-au luat salariile, iar a doua zi e programat meciul, primul oficial pe anul acesta. „Daca nu se rezolva nimic pana atunci, sa intre juniorii împotriva lui Dinamo, ca noi nu vom juca!”, avertizeaza alb-negrii.
Vasile Siman le-a promis, înaintea cantonamentului din Spania, ca le va achita salariile. „Doar unii dintre noi au mai încasat niste sume, dar mici”, povestesc fotbalistii. Doi si-au depus deja memoriul pentru a deveni liberi de contract. Este vorba de Lucian Cazan si Marius Postolache. Cazurile lor vor fi judecate pe 22 februarie. Restul lotului asteapta cu interes verdictele. „Daca ei castiga, ne încurajeaza si pe noi si o sa le urmam exemplul!”, planuiesc jucatorii.
Cele mai importante nume din lotul Sportului sunt: Tiberiu Balan, Curelea si Ferfelea. Fiecare dintre ei a fost curtat, la un moment dat, de macar unul dintre cluburile mari din România si ar redeveni atractivi daca ar fi declarati liberi. Interesant este ca salariul minim al unui jucator din prima echipa a Sportului este de 1.000 euro pe luna. Cel mai bine platit din lot e Balan, care castiga în jur de 100.000 euro anual.
Alertat de situatia de la echipa, Vasile Siman s-a întalnit cu jucatorii si le-a promis ca le va achita o parte din salarii într-o saptamana.
Dupa primele 18 etape din acest sezon, Sportul Studentesc a adunat doar 10 puncte si este ultima în clasament.
Ca si cum nu erau îndeajuns de saraci, jucatorii din Regie au mai avut parte de o surpriza neplacuta si cand s-au întors din Spania, unde participasera la un turneu de pregatire. Din bagaje li s-au furat ceasurile, cadourile cumparate pentru cei de-acasa, parfumurile, chiar si apa.
Adauga un comentariu