National

SINUCIDERE intr-un camin studentesc

Publicat: 19 mart. 2015
1

Disperata ca nu si-a mai luat salariul de doua luni, o femeie din Galati si-a luat viata. Ea lucra ca femeie de serviciu. Aceasta avea nevoie urgenta de banii din salariu, deoarece cu ei platea tratamentul fiicei ei, care a suferit un transplant de rinichi.

Stefana Lazar avea 48 de ani si lucra din greu ca sa poata plati tratamentul fiicei ei in varsta de 22 de ani. Primea lunar un salariu de 700 de lei si bonuri de masa. Din ianuarie nu a mai luat niciun ban.

„Plangea si spunea ca nu stie ce sa faca. Pur si simplu a intrat in depresie. Banii mei mergeau pentru casa, iar banii ei mergeau pentru tratamentul fetei pe care o am cu transplant, luna de luna, e dependenta toata viata pentru transplantul asta”, a declarat sotul femeii, Sorin Lazar.

Citeste si Descoperire macabra! Un iesean s-a spanzurat in mansarda blocului

Femeia lucra la o firma care facea curat in Universitatea din Galati. Colegele ei sustin ca sefa ei o jignea si se purta urat cu ea.

„Nu li s-au dat bonurile din luna decembrie. Nu aducea materiale. Era jignita tot timpul si i se spunea ca ia din materiale. Era acuzata si de furt”, a declarat o fosta angajata.

Ajunsa in pragul disperarii, femeia s-a spanzurat chiar intr-unul din caminele in care facea curat.

„Cand venea ziua de salariu, daca incerca sa zica ceva, incepea cu amenintari: ca te dau afara, ca te fac, te dreg, gasesc alta in locul tau. A cedat, saraca”, a precizat fratele femeii, Anton Lungu.

Citeste si Socant! Tatal a doi copii s-a spanzurat cu o curea de la o geanta de umar – FOTO, VIDEO

Femeia a lasat si un bilet de adio, in care le-a spus celor dragi ca ii iubeste. Directorul caminelor studentesti sustine ca universitatea platea la timp firma care facea curatenie.

„Nu avem o zi de intarziere la plata obligatiilor financiare pentru firma care presta serviciul de curatenie”, a spus directorul caminelor studentesti din Galati, Bogdan Rodeanu.

Directoarea firmei nu mai raspunde la telefon de cand s-a intamplat nenorocirea.
Comentarii
  • „sustin ca sefa ei o jignea si se purta urat cu ea.” DATI AFARA ACESTA NENOROCITA, SI SA RASPUNDA PENAL, ACEASTA SADICA SOCIALA, PRECUM CRIMINALII IN SERIE.

Adauga un comentariu