Magazin

Simona Sensual isi transforma catelul de companie in DIAMANT

Publicat: 21 sept. 2013
1

Simona Sensual vrea sa-si faca diamant din animalul de companie. Blonda nu concepe sa se desparta vreodata de Bijou, asa ca s-a gandit sa comande o bijuterie din blana catelului. Iar o astfel de amintire nu este deloc ieftina, poate costa chiar si 5.000 de euro.

Simona Sensual are un bichon de trei ani. Se gandeste cu groaza ca odata va veni si momentul despartirii de Bijou.

„Nici nu vreau sa-l incinerez, mi se zbarleste pielea. As face un diamant, ca e interesanta ideea, dar nu l-as purta. L-as pune intr-o cutiuta si l-as pastra. In niciun caz nu l-as vinde, ca am inteles ca sunt niste sume foarte mari”, a declarat Simona Senzual, potrivit Romania TV.

Diamantele se pot face din blana animalului sau din cenusa lui. Bijuteria este produsa in laboratoare din Elvetia, unde se obtin diamante de diferite calitati si culori. Procedura dureaza aproape sapte luni, iar o astfel de amintire costa intre 3.500 si 5.500 de euro.

Pana va obtine diamantul, Simona este preocupata mai intai sa-i gaseasa partenera lui Bijou. Desi Bijou este o fire tandra, pentru ca este micut nu a reusit sa o cucereasca nici macar pe catelusa lui Laurette, care este tot bichon.
Comentarii
  • Madama asta ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca nimeni si nimic nu-i garanteaza ca n-o sa sa dea coltu’ inaintea patrupedului. Cine si ce-o sa faca din… blanita ei atunci?! Ca acum i-o ciufulesc cam multi…

Adauga un comentariu