National

Simona Halep, suparata pe fanii romani. Iata declaratiile dure ale sportivei

Publicat: 07 dec. 2015
1

Simona Halep a declarat a avut probleme in 2015 din cauza modului in care a fost tratata de foarte multi romani. Simona Halep sustine ca evolutia sa modesta din perioada aprilie-iulie se datoreaza criticilor pe care le-a primit dupa ce a refuzat sa participe la meciul de Fed Cup, cu Canada. Criticile au afectat-o din punct de vedere psihic, iar acest lucru s-a vazut si in evolutiile sale.

Vezi si Inca un premiu? Simona Halep candideaza si la lovitura anului in tenisul mondial

„M-a afectat foarte mult ce s-a spus despre Fed Cup. Nu am jucat pentru ca eram foarte obosita dupa turneele din America. Schimbarea fusului orar era foarte dificila. Nu mi-a picat bine. Am fost afectata si m-a deranjat multe luni ce-am trait. M-au afectat comentariile despre persoana mea. M-am simtit foarte nasol in perioada aceea. Am trecut insa si cred ca nimic nu va mai fi la fel de greu cum a fost in primavara. E greu sa gestionezi asemenea momente. Mi-am revenit doar dupa ce am luat o pauza lunga dupa Wimbledon„, a spus Simona Halep. Simona Halep sustine insa ca a iesit mai puternica din acest moment, dar le-a cerut fanilor sai sa fie mai rabdatoare cu ea: „M-am obisnuit, am inceput sa am experienta, cu presa, cu oamenii. Isi doresc sa castig toate meciurile si pentru mine ar fi ceva foarte frumos sa castig aproape toate meciurile, dar este imposibil. Tot timpul lucrez, muncesc, incerc sa dau suta la suta, dar nu totdeauna se poate. De aceea am si infrangeri neasteptate”.
Comentarii
  • Asadar,nu avem voie sa o criticam pe marea Simona!Orice si oricine se poate critica,dar pe Simona ba.Eu stiam ca este constructiva critica,mobilizatoare si,dimpotriva,laudele exagerate sunt rele,fiindca duc inevitabil spre automultumire.Automultumire de care Simona,jucatoarea noastra suparata,este atinsa.Ii doresc,sincer,curatire grabnica.

Adauga un comentariu