Dragoste

Simona Halep se mărită! Când a stabilit data nunții

Publicat: 11 oct. 2019

Simona Halep (28 de ani, 6 WTA) s-a hotărât să se ocupe mai mult de viața personală și e gata să se mărite cu Toni Iuruc (40 de ani).

 

Omul de afaceri de origine machedonească a cucerit-o pe Simona, care a acceptat să se căsătorească cu el. Simona a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc de curând, însă totul a fost făcut în mare secret.

„Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța. Va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a declarat un apropiat al familiei Halep.

Câteva sute de persoane vin la nuntă

Ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni.

”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie. Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a spus sursa citată.

Paradiz
Adauga un comentariu