Sport

Simona Halep: E greu sa traiesti in Romania din cauza economiei, dar locurile sunt fantastice

Publicat: 13 mart. 2016
1

Simon Halep, locul 5 WTA, a vorbit intr-un interviu pentru site-ul oficial al tuneului de la Indian Wells despre cum i-a cerut scuze unui copil de mingi, dar si ce parere are despre un parteneriat in jocurile de dublu mixt cu Rojer.

Romanca a povestit cum i-a cerut scuze unui copil de mingi pentru ca nu a auzit cand i-a cerut un prosop.

”Chiar la meciul cu Vania King, un copil de mingi nu a auzit ca vreau un prosop si m-am suparat foarte tare. Apoi, i-am cerut scuze. Nu am vrut, dar eram sub presiunea meciului. Stiu ca jucatorii pot fi uneori nepoliticosi cu copiii de mingi si e dificil pentru ei. Dar trebuie sa fii dragut cu ei. Sunt aici pentru noi si ne ajuta, nu e in regula cand ne suparam pe teren. Dar ei inteleg. Unii dintre ei joaca tenis si stiu ce e presiunea. Eu n-am fost copil de mingi, dar am vrut odata, cand Federer a venit in Romania pentru un meci de Cupa Davis. Antrenorul, fostul antrenor sau al doilea antrenor, nu-mi mai aduc aminte pentru ca am avut prea multi‚ a considerat ca e periculos pentru mine. Federer servea foarte tare, aveam 10 ani”, a declarat Simona Halep.

Aceasta a marturisit ca i-ar face mare placere sa joace in meciurile de dublu mixt cu Roger Federer. „Woww. Dar e cam greu”, a spus Simona Halep.

Ea a declarat ca sunt destul de grele meciurile dintre fete si baieti pentru ca cei din urma servesc puternic.

”Am jucat odata la New York cu un barbat. Ca fata, e greu atunci cand trebuie sa returnezi pentru ca baietii servesc foarte tare. Cand sunt la fileu si baiatul loveste mingea, mi-e realmente frica. Dar am facut o treaba buna cu reverul meu, iar in meciurile de dublu mixt Horia e acolo si ma ajuta cu tot. La fileu, la serviciu, asa ca eu nu trebuie decat sa trimit mingea inapoi si sa stau pe linia de fund”, a spus romanca.

Nu in cele din urma, Halep a afirmat ca de fiecare data recomanda tuturor sa viziteze Romania datorita peisajelor incredibile pe care le intalnesc aici.

 ”Mereu le recomand strainilor sa vina in Romania, dar niciunul nu merge. Nu stiu de ce. E o tara frumoasa. Avem locuri frumoase. Ok, e greu sa traiesti in Romania din cauza economiei, dar locurile sunt fantastice. As recomanda Cluj, orasul unde am jucat Fed Cup”, a mai spus Halep.
Comentarii
  • NU DIN CAUZA ECONOMIEI ESTE GREU SA TRAIESTI IN TARA ,CI DIN CAUZA GUVERNANTILOR.daca toti cei ca vtine din virfurile sportului a literaturii si a altor entitati ar spune poate acest lucru ,,poate ss-ar trezi si guvernantii tarii sa faca ceva pentru poporul asta de amariti.

Adauga un comentariu