Sport

Simona Halep a renuntat la o suma mare de bani si a ales sa se antreneze in Romania

Publicat: 21 dec. 2015
1

Simona Halep a refuzat sa joace alaturi de Rafael Nadal, Serena Williams si Roger Federer în Liga Internationala de Tenis. Românca a preferat sa se pregateasca pentru noul sezon în România, sub comanda lui Darren Cahill. „Am progresat la ceea ce aveam în cap sa facem”, a spus numarul 2 mondial.

Simona Halep si-a pregatit strategia pentru 2016, chiar daca a fost invitata sa joace alaturi de Roger Federer, Rafael Nadal si Serena Williams într-o competitie care i-ar fi adus foarte multi bani. Românca a preferat sa se pregateasca pentru noul sezon competitional în România, alaturi de antrenorul Daren Cahill. „M-au cautat sa joc, dar nu am vrut, pentru ca întotdeauna am facut sfârsitul de sezon acasa si am încercat sa ma pregatesc cât de bine pot pentru urmatorul an. Nu stiu daca voi juca în viitor, s-ar putea, nu zic nu acum, dar anul asta am considerat ca nu trebuie sa joc”, a dezvaluit Simona.

Românca, numarul 2 mondial, este încântata de colaborarea cu antrenorul australian si asteapta cu nerabdare sa participe la turnee. Halep va începe sezonul la Brisbane International, în perioada 3-9 ianuarie 2016: „Este un om deosebit si abia astept sa începem turneele împreuna. Ne amuzam un pic, mai schimbam rutina, pentru ca avem o rutina dificila, pot sa spun asa, tot timpul antrenamente, pregatire fizica, program strict. Si am avut niste antrenamente foarte intense. Am progresat la ceea ce aveam în cap sa facem”. În 2015, Simona Halep a câstigat trei trofee, la Shenzhen, Dubai si Indian Wells.
Adauga un comentariu