National

Silviu Prigoana: Am sesizat instanta pentru ca au disparut din casa. Nu cer divort!

Publicat: 09 aug. 2012
1
Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, astazi, pentru Mediafax, ca a depus la instanta o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori „pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai întors în 48 de ore”, aratand ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.
Sesizarea lui Silviu Prigoana, care are ca obiect „ordonanta presedintiala ordin de protectie”, a fost inregistrata in 7 august la Judecatoria Sectorului 3, sotia deputatului PDL, Adriana Cristina Prigoana, avand calitatea de parat. Cauza are termen de judecata in 5 septembrie.
Silviu Prigoana a spus ca in sesizarea depusa la Judecatoria Sectorului 3 cere sa fie dispus un ordin de protectie pentru cei doi copii minori ai lui, aratand totdata ca a facut si plangere la politie. „Aceasta este procedura legala in Romania”, a precizat Silviu Prigoana.
Intrebat de ce a facut aceste sesizari, Prigoana a raspuns ca „au disparut copiii din casa”. „Nu eram acasa. Am depus sesizarile pentru ca au disparut copiii din casa, nu s-au mai intors in 48 de ore”, a precizat Silviu Prigoana, care a aratat ca asa este noua lege ce reglementeaza protectia copilului. Prigoana a mentionat ca nu a cerut divort, custodie sau partaj. Intrebat despre ce este vorba atunci, Prigoana a raspuns: „Despre nimic. Am facut niste lamuriri”.
Silviu si Adriana Prigoana au impreuna doi baieti, Mihai Maximus si Eduard Gabriel, nascuti in 2007 si 2010.ca a depus la instanta o sesizare prin care a cerut emiterea unui ordin de protectie a celor doi copii minori „pentru ca acestia au disparut din casa si nu s-au mai intors in 48 de ore”, aratand ca nu a cerut divort, custodie sau partaj.Adauga un comentariu