National

Silaghi: Dosarul de la DNA este o aberatie

Publicat: 19 aug. 2013
1

„Tot ce se sustine acolo este o aberatie”, a spus Ovidiu Silaghi, la Realitatea TV, despre dosarul sau. DNA cere INCEPEREA URMARIRII PENALE impotriva lui Ovidiu Silaghi.

„Totul este o aberatie, tot ce se sustine acolo este o aberatie, sunt numai interceptari telefonice care nici macar nu sunt legate de mine. Sunt legate de altii. Oricum, decizia mea a fost ca trebuie sa imi retrag aceasta candidatura pentru ca nu pot sa impiedic functionarea guvernului si nu pot sa il impiedic pe Antonescu sa faca o alta propunere.

A fost decizia mea personala transmisa lui Antonescu prin care i-am explicat foarte clar ca nu imi permit sa impiedic functionarea guvernului prin acest dosar. In continuare, mi se pare o lipsa de deontologie profesionala cand eu sunt chemat miercuri la DNA si se anunta luni ca sunt acuzat„, a spus Silaghi, la „Deschide lumea”.

Silaghi a spus ca il cunoaste pe Remus Span: „Singurul pe care il cunosc personal este Remus Span care, fiind de la noi din zona, l-am cunoscut acum multi ani. Stiu ca a lucrat la Blue Air. Atat”.

Silaghi sustine ca l-a intalnit pe Nelu Iordache in campania electorala.

„Toate intalnirile despre care se face vorbire in comunicatul DNA sunt facute in campanie electorala. In campanie, te intalnesti cu 1100 de oameni, nu cu doi oameni. Toti au opiniile lor, cu toti trebuie sa stai de vorba pentru ca de-aia se cheama campanie electorala. M-am intalnit sigur cu el in campania electorala”, a spus Silaghi.

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi  a solicitat Procurorului General al Parchetului de pe langa ICCJ sa sesizeze Camera Deputatilor pentru formularea cererii de incepere a urmaririi penale impotriva deputatului Ovidiu Silaghi, pentru infractiunea de trafic de influenta in forma continuata, fapte despre care exista indicii si date ca ar fi fost savarsite in perioada in care acesta avea calitatea de ministru al Transporturilor, transmite DNA.
Comentarii
  • “Conducerea CFR Călători, societate aflată în pragul colapsului financiar, ţine la secret planul de management adoptat în urmă cu două luni. Deşi secret, planul nu a generat până în prezent nici o soluţie salvatoare pentru companie. Nici Guvernul nu are idei în această privinţă şi a apelat la singurele metode de creştere a veniturilor pe care le cunoaşte: scumpirea biletelor de tren cu 10% începând cu 1 septembrie, urmată de disponibilizări ce vor fi anunţate tot luna viitoare. De altfel, conducerea CFR Călători nu a făcut publice nici datele financiare pe primul semestru al anului în curs”
    Interesant ca managerul Dorobantu , primeste salariu de cateva mii de euro lunar, deci la salariu, inainte , la performante , inapoi !
    Bravo dl. Dorobantu Valentin , cat o sa-ti mai mearga, ca la salariati le-ai luat si aerul ?

    • Smecherii de la transporturi, tun dupa tun ? Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile . Dorobantule , esti „liber” sa pleci , ne-ai demonstrat tot ce poti.

Adauga un comentariu