Magazin

Si-au botezat copilul inainte de a-l deconecta de la aparate, dar o minune s-a intamplat

Publicat: 27 nov. 2016

Dylan Askin a fost diagnosticat la varsta de doar 3 ani cu o forma foarte rara de cancer pulmonar. Kerry si Mike Askin, parintii lui Dylan, au mers de urgenta la doctor cu el, iar micutul a primit tratament. La doar o luna de la inceperea tratamentului dur, Dylan a lesinat la scoala. Din acel moment a inceput chimioterapia, iar prognosticul doctorilor s-a schimbat dupa incidentul de la scoala: l-a bagat la Terapie Intensiva si l-au conectat copilul la aparatele de respiratie artificiala.

Acolo insa a contactat o infectie care ii facea organele interne sa cedeze, astfel ca inima lui ajungea chiar la 200 de batai pe minut. Medicii au sfatuit parintii sa ia o decizie in privinta micutului pentru a nu-l lasa sa se mai chinuie:  “A fost o decizie foarte grea, dar doctorii ne-au spus ca organele ii cedeaza si nu mai pot face nimic”, a povestit mama indurerata.

Mike si Kerry si-au botezat fiul pe patul de spital si si-au luat ramas bun. In momentul in care i-au oprit calmantele, inainte de a-l deconecta de la aparate, copilul a inceput sa isi miste picioarele, lucru care ar fi fost imposibil daca ar fi fost intr-adevar in moarte cerebrala.

Uimiti de rezultatul incredibil, medicii i-au facut mai multe teste si au ajuns la concluzia ca se va recupera. Minunea de a se trezi s-a intamplat dupa alte cateva saptamani de respiratie artificiala. Acum Dylan este un copil normal, merge la scoala la fel ca ceilalti copii de varsta lui, dar continua tratamentul pentru a isi putea reveni complet. Aceasta mai are doi frati, Bryce si micutul Logan.
Adauga un comentariu