Eveniment-Social

Si-au batut joc de votul vostru! Cum isi justifica alesii judeteni activitatea in fata iesenilor

Publicat: 17 iun. 2014
1

@ Culmea, alesii judetului au ajuns sa se laude cu tot felul de lucruri in fata iesenilor pentru a-si justifica activitatea @ Jumatate din membrii Consiliului Judetean Iasi au preferat sa arate ca s-au plimbat pe la diverse activitati culturale, ca au participat la taieri de panglici si ca au ridicat mana la votarea unor proiecte de hotarare

Dupa ce s-au rugat aproape in genunchi de ieseni sa fie alesi pentru a-i reprezenta la varful judetului Iasi, consilierii judeteni nu au fost in stare nici macar sa-si faca rapoartele de activitate ca la carte. Mare parte din alesii Iasului au preferat sa se laude in fata iesenilor cu nimicuri. De exemplu, democrat-liberalul Constantin Serban s-a laudat cu cel de-al treilea mandat consecutiv obtinut la CJ Iasi mentionand prezenta sa in Comisia de Invatamant si Cultura, de pe urma careia a sprijinit diverse activitati culturale. Totodata, Constantin Serban a aratat ca a participat la avizarea unui numar de 461 proiecte de hotarare si ca a mai luat parte la sedintele CJ din judet, la unele sedinte de consilii locale, la Gala Premiilor UNITER, Gala Premiilor Operelor Nationale, Festivalul International de Literatura si Traduceri, Festivalul Catalina si Ziua Bibliotecarului.

De asemenea, Constantin Serban nu s-a putut abtine sa nu remarce si ca s-a plimbat in strainatate pentru a sustine activitatile cultural-artistice ale Consiliului Judetean Iasi si ca a participat la semnarea contractului pentru modernizarea Aeroportului International. Serban nu este singurul care a frecat menta un an de zile in plenul Consiliului Judetean Iasi.

Si social democratul Florin Silviu Popa a ajuns sa se compare cu Serban. Popa se afla la cel de-al doilea mandat de consilier judetean. In raportul sau de activitate se arata ca a participat la sedintele Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP). De altfel, mai mult de jumatate din raportul sau de activitate tine de masurile luate de ATOP, masuri care se aplica in mod normal la structurile din toate judetele. Si Popa se lauda cu sedintele la care a participat in teritoriu, enumerand toate sedintele de plen din fiecare localitate in parte, dar si ca a participat la sedintele a trei consilii locale din judet. Nici Popa nu s-a putut abtine sa nu scrie ca a participat la divesre targuri si expozitii, unde a cascat gura inutil, dar a si recunsocut ca nu s-a plimbat nicaieri pe cheltuiala institutiei in tara sau strainatate. Liberalul Constantin Rosca sustine si el ca a participat la sedintele ATOP si la cele organizate de Consiliul Judetean in comunele si orasele din judet.

„Am participat la sedintele consiliilor locale din judetul Iasi, unde am avut intalniri si cu locuitorii judetului. În calitate de consilier judetean, în anul 2013 am participat la evenimente culturale organizate cu prilejul Zilei Imnului National, Ziua Unirii, Ziua Armatei, Ziua Eroilor, Ziua Drapelului National. De asemenea, am luat parte la vizite de lucru pe santierele Consiliului Judetean Iasi, pista Aeroportului Iasi, drumuri judetene, lucrari de canalizare, aductiuni de apa etc., seminar Alianta Democratilor si Liberalilor pentru Europa, seminarul extern al Comisiei CIVEX a Comitetului Regiunilor – 16-18 mai 2013, semnarea contractului pentru modernizarea Aeroportului Iasi”, a spus Rosca in materialul depus la CJ. Cei trei, alaturi de mai bine de jumatate din CJ Iasi, au spus cam acelasi lucru. Au preferat sa arate ca s-au plimbat pe la diverse taieri de panglici si sedinte de consiliu, fara a face ceva concret in folosul iesenilor. 
Adauga un comentariu