International

Si-a ucis fetita de un an in fata webcam-ului

Publicat: 06 ian. 2012
1
O tanara, in varsta de 26 de ani si-a ucis fetita, in varsta de un an in fata webcam-ului. Femeia, din Norvegia, vorbea folosind webcam-ul cu prietenul ei din Marea Britanie, cand fetita ei a inceput sa planga. 
Yasmin Chaudhry i-a spus prietenului ei ca stie cum sa o disciplineze pe micuta pentru ca s-a trezit si nu a ascultat-o. Asa ca a luat o galeata cu apa, a adus-o pe fetita in fata webcam-ului si a inecat-o. Totul in fata barbatului cu care vorbea care se pare ca afost de acord cu toate acestea. 
Ambii au decis sa ascunda crima, femeia spunand paramedicilor de pe ambulanta ca fetita a cazut in apa din greaseala. Datorita mai multor greseli in declaratia ei politia s-a autosesizat si a descoperit oribilul adevar. Atat mama cat si prietenul ei de pe internet au declarat ca nu a fost intentia lor sa o omoare pe micuta, ci doar sa o disciplineze. 
Yasmin Chaudhry a fost arestata, iar celelalt copil al ei, in varsta de 5 ani, a fost luat in grija serviciilor sociale din Norvegia. Adauga un comentariu