Magazin

Si-a pierdut VIRGINITATEA online, pe Facebook. Gestul adolescentei din Romania i-a socat prietenii

Publicat: 08 aug. 2015
1
Retelele de socializare sunt folosite de unii tineri nu doar pentru a-si promova gandurile sau proiectele, ci si pentru a le relata celorlalti despre ultimele lor activitati, oricat de intime ar fi ele. Astfel, o adolescenta a anuntat pe Facebook ca nu mai este virgina, postand totodata o fotografie cu cel care a trecut-o in randul femeilor.
Comportamentul multor tineri este marcat profund de retelele de socializare, Facebook-ul dar si alte mijloace de comunicare cu prietenii fiindu-le acestea nesare precum apa si aerul si dand dependenta.
Un sondaj arata ca 30% dintre adolescenti si-au dat parolele pentru conturile de email sau mesagerie instant iubitului, fetele fiind de doua ori mai darnice decat baietii. Ce a facut o tanara adolescenta zilele trecute depaseste insa orice imaginatie, conform romaniatv.net.
Ea este atat de bucuroasa ca a scapat de virginitate, incat a postat o fotografie cu iubitul ei pe Facebook, anuntand pe toata lumea ca problema dezvirginarii a fost rezolvata. „Azi noapte m-ai facut cea mai fericita. Te iubesc Alex! In sfarsit nu mai sunt virgina”, a scris fata, insa reactiile nu au fost printrre cele asteptate de ea.
Cativa prieteni au indemnat-o sa stearga postarea, insa adolescenta nu s-a lasat induplecata, banuind sa prietenii sunt invidiosi pe ea.Adauga un comentariu