National

Si-a pierdut mintile cand si-a vazut sotia cu telefonul in mana si a ucis-o. Copilul lor de 6 ani a fost martor la crima

Publicat: 19 iul. 2016
1

O crima ingrozitoare a zguduit un cartier din Timisoara. Orbit de gelozie, un barbat de 32 de ani si-a ucis sotia, pentru ca avea impresia ca il insala.

Scenele teribile au avut loc chiar sub ochii fiului lor, un baietel de 6 ani.

Totul s-a intamplat la primele ore ale diminetii, cand sotia, in varsta de 27 de ani, se pregatea sa mearga la serviciu. Femeia scria mesaje pe telefonul mobil si nu a vrut sa ii spuna sotului cu cine comunica. Se pare ca acest lucru i-a intunecat mintile barbatului, care era oricum gelos. A inceput sa isi loveasca sotia cu furie.

Fiul lor a sarit imediat in apararea mamei. Desi foarte mic, a incercat din rasputeri sa isi opreasca tatal. Acum barbatul este arestat pentru 30 de zile, iar la audieri si-a recunoscut faptele.

De mai multa vreme, barbatul avea o banuiala ca este inselat de sotie. Vecinii auzeau cum certurile din casa lor sunt tot mai dese. Nimeni insa nu a intervenit. De data aceasta, s-a ajuns la tragedie.

„Se mai certau din cand in cand… Si ziua, si noaptea… El era, din cate auzisem, destul de vulcanic, mai ales daca era baut”, spune o vecina.

Cei doi aveau un copil de sase ani, care, din pacate, a asistat la uciderea mamei sale. Cand a vazut ca femeia primeste lovitura dupa lovitura, a incercat disperat sa isi opreasca tatal.

„Era speriat, saracul, a asistat din pacate si va ramane traumatizat”, spune vecina celor doi.

Smaranda Marcu, purtator de cuvant Directia pentru Protectia Copilului Timis: „Copilul este securizat, momentan este in plasament la matusa. A discutat un psiholog cu el si va fi inclus intr-un program de consiliere, probabil pe termen lung, pentru ca tot ce s-a intamplat, in mod sigur lasa traume pentru un adult, daramite pentru un copil.”

Individul de 32 de ani si-a dat seama ce facuse abia dupa ce sotia sa si-a dat ultima suflare. Tot el a fost cel care a sunat la 112. Anchetatorii l-au incatusat imediat.

Mihaela Pop, purtator de cuvant Parchetul de pe langa Tribunalul Timis: „Pe fondul geloziei, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri sotiei sale, care au dus la decesul acesteia. A fost luata masura arestarii preventive pe 30 de zile.”

Barbatul poate primi pana la 25 de ani de inchisoare. Cel mai probabil, fiul celor doi va fi crescut de rude.
Adauga un comentariu