Eveniment-Social

Si-a distrus masina incercand sa evite haosul din Fundatie – FOTO,VIDEO

Publicat: 11 feb. 2013
Un tanar iesean si-a distrus masina incercand sa evite santierul din Fundatie, unde se lucreaza la pasajul subteran. Andrei Gheorghita, un tanar din Roman, care studiaza la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, a incercat, astazi, sa ajunga de pe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant pe bulevardul Independentei.
Curajul de a iesi prin oras la volanul masinii personale l-a costat insa scump. Nota de plata pentru luxul de a conduce un autoturism prin zona centrala a orasului il va usura de cateva milioane bune de lei, asta dupa ce si-a facut bucati baia de ulei a masinii, pe o strada care a inceput sa se surpe la doar cateva luni dupa ce a fost reparata.
„Pe amplasamentul strazii Vasile Alecsandri, pana la intersectia cu Stefan cel Mare, a fost înlocuit colectorul de canalizare în vara anului 2012. Lucrarea a fost executata de catre contractorul S.C.DAS. Pe toata durata garantiei lucrarilor, care este de 2 ani, contractorul raspunde atat de lucrarea efectuata cat si de eventualele daune provocate tertilor, daca se retine ca deficienta s-a datorat acestuia. Raspunderea se poate angaja atat prin retinerea din garantia de buna executie cat si prin actiune în instanta. A fost sesizat reprezentantul S.C.DAS de faptul ca în jurul unui camin de vizitare s-a produs o surpare, urmand ca în cursul zilei sa se efectueze umplerea cavitatii si aducerea la nivel a carosabilului”, a declarat Razvan Manolache, sef Birou Relatii Publice la ApaVital.Comentarii
Adauga un comentariu