Magazin

Sfaturile MILIARDARILOR pentru absolventii de facultate

Publicat: 21 iun. 2013
1

Mai multi miliardari americani au tinut, in 2013, discursuri in cadrul unor ceremonii de absolvire a facultatii, iar Forbes a spicuit cele mai interesante pasaje din ele, pe care le puteti citi mai jos.

„Oprah Winfrey: Cu totii vrem sa fim intelesi”
„Cea mai importanta lectie pe care am invatat-o in 25 de ani este faptul ca exista un numitor comun al experientelor noastre. Toti vrem sa fim aprobati si intelesi. Am facut peste 35.000 de interviuri in cariera mea si, de indata ce camera de filmat se inchide, toti se intorc spre mine si ma intreaba daca s-au descurcat bine. Am auzit-o de la presedintele Bush, am auzit-o de la presedintele Obama, am auzit-o chiar si de la Beyonce

„Melinda Gates: Relatiile interumane reprezinta totul”
„Cei care spun ca tehnologia v-a alientat de cei din jurul vostru gresesc. La fel si cei care spun ca tehnologia va conecteaza automat cu alte persoane. Tehnologia este doar o unealta. Este o unealta importanta, insa o simpla unealta. Relatiile interumane puternice sunt insa alta poveste. Nu sunt o simpa unealta, un mijloc de atingere a scopurilor. Reprezinta un scop in sine, cel al unei vieti implinite si inspira cele mai uimitoare gesturi de iubire, generozitate si omenie„.

„Shahid Khan: Nu alegeti calea cea usoara!”
„De fiecare data cand am de ales intr-o cale usoara si una dificila, intotdeauna aceasta din urma se dovedeste a fi cea buna”.

„Steve Case: Fiti atacanti”
„Atacantii sunt persoane cu idei indraznete, inovatoare, care incearca sa disloce status quo-ul si sa introduca o cale mai buna. Trebuie sa gandim in afara cutiei, sa fim curiosi si sa fim dispusi sa ne asumam riscuri

Sursa: realitatea.net
Adauga un comentariu