Magazin

Sfaturi ciudate pentru relatii fericite! Vezi care sunt!

Publicat: 01 aug. 2011
1

Te uiti în jur si vezi numai cupluri fericite si parca ai vrea si tu asa ceva. Atunci, ar trebui sa ai în vedere cateva lucruri: în primul rand, oamenii pe care îi consideri fericiti nu sunt neaparat asa, dar tu poti sa fii. Afla cum sa procedezi pentru a avea o relatie sau casnicie fericita.

1. Nu petreceti timpul împreuna

Nu stati mereu împreuna cand aveti timp liber. Incearca sa iesi în oras sau sa pleci în scurte vacante numai cu amicii, fara partenerul de viata. Daca stati mereu unul cu celalalt ajungeti sa va plictisiti si sa va certati. Permiteti-va sa fiti liberi, iar cand va veti reîntalni… pasiunea dintre voi va fi la cote maxime.

2. Dormiti separat

Chiar daca nu în fiecare seara, încercati sa aveti cateva zile în care sa dormiti separat, fiecare în patul lui sau chiar în camere separate. Va veti odihni mai bine si din cauza faptului ca persoana iubita lipseste veti ajunge sa o apreciati mai mult, chiar daca va încanta ”separarea”.

3. Barbati urati, femei prostute

Aceasta idee este pentru femeile… sau pentru homosexualii care sunt gelosi. Daca nu vreti sa va stricati relatia din cauza geloziei excesive, alegeti un partener urat, despre care sa fiti sigur/a ca nu primeste complimente si apropo-uri peste tot pe unde merge. Pentru barbati merg în aceasta situatie femeile prostute, care devin usor dependente de partenerul de viata.

4. Minte-te!

Nu e bine si frumos sa minti, dar uneori e necesar. Daca si se pare ca el sau ea s-ar fi uitat prea lung la altcineva sau ca se balbaie cand îsi vine cu vreo explicatie, nu te enerva. Gaseste-i tu o scuza, minte-te frumos si astfel, scapand de nervi, vei putea sa gandesti totul la rece
Adauga un comentariu