Magazin

Sexy-violatoarea si-a schimbat RADICAL look-ul – FOTO

Publicat: 03 sept. 2012
Luminita Perijoc a vrut sa faca o impresie buna in fata procurorilor care au audiat-o pentru viol si tentativa de omor si a renuntat la tinutele si atitudinea provocatoare pentru un costum office si o figura sobra, scrie cancan.ro.
Dupa ce toata luma se obisnuise sa o vada in ipostaze extrem de sexy, Luminita Perijoc a schimbat foaia. Ea s-a prezentat la Parchet intr-o tinuta extrem de serioasa, un costum negru, ochelari de soare si un tricou pana in gat.
Departe de atitudinea „razboinica” de pana acum, Luminita Perijoc avea un aer extrem de spasit, parand afectata de tot scandalul. Ea s-a ferit sa faca prea multe comentarii si, insotita de avocatul ei, a spus doar ca este nevinovata.Comentarii
  • Alta curva proasta si betiva care o sa apara pe la emisiuni gen „Acces dinRect”. Cam asta promoveaza media din Romania: curve, proaste, inculte, idioate, tampite, si alte frumuseti din fauna tarii. Penibil! RIP Romania!

  • De ce nu i-a angajat si avocatului un stilist? :))) Cum sa apari in public cu camasa scoasa din pantaloni si maieu pe dedesubt?!?!? Ori avocatul isi schimba stilul, ori ***veta sa-si schimbe avocatul…am zis!

Adauga un comentariu