Magazin

Sexy-violatoarea se comporta ca o vedeta: Curse nebunesti si tanar pe post de garda de corp – FOTO

Publicat: 05 sept. 2012

Dupa ce a fost in centrul atentiei tuturor timp de doua saptamani, Luminita Perijoc a inceput sa se comporte ca o adevarata diva si traieste „periculos”, exact ca in filmele de actiune. Luni, dupa ce a parasit sediul Parchetului Tulcea, si-a programat cateva interviuri, dupa care s-a urcat intr-o limuzina si a facut cateva curse nebunesti prin oras, cu privirea ascunsa in spatele ochelarilor de soare, scrie cancan.ro. Seara si-a petrecut-o in casa avocatului ei.

La cateva minute dupa ce a fost audiata de procurori si i s-a comunicat faptul ca este urmarita penal, Luminita Perijoc a plecat cu avocatul, in masina acestuia. Au ajuns la cabinetul de avocatura al lui Felix Andrei, situat intr-o vila cocheta. Aici sexy-violatoarea a acordat interviuri anumitor posturi de televiziune, pe care le-a considerat potrivite pentru a-i distribui mesajul, evitand intrebarile care ar fi pus-o in dificultate. Spre seara, a iesit din cladire pe usa din spate, pentru a nu da nas in nas cu alti reporteri care o asteptau si cu care a ales sa nu vorbeasca. Cei care au vrut sa vada care este programul ei de seara au avut de furca: soferul a ales cai intortocheate.

Exact ca in filme, masina in care se afla sexy-violatoarea mergea cand foarte incet, cand foarte repede, „la deruta”. In tot acest timp, Luminita nu s-a despartit de ochelarii de soare, preferand sa vada ce e in jur fara a i se citi reactiile. Dupa plimbare, masina a parcat in fata aceluiasi imobil al avocatului. Ca un adevarat star care ar fi putut fi in pericol la iesirile sale in public, tulceanca e acoperita si aparata de bratul unui tanar. Ajunsa in siguranta in casa, tulceanca nu a mai iesit pana a doua zi. Ca sa isi potoleasca foamea, Luminita l-a rugat pe acelasi tanar sa ii aduca o shaorma. Acesta ne-a spus ca femeia nu a avut pretentii si ca e o shaorma „cu de toate, ca ii e foame”. „Clienta mea este nevinovata, se va dovedi asta. Nu este intr-o stare buna, are nevoie sa se linisteasca. Luni seara a dormit la mine la birou, era o situatie care se impunea. Eu am plecat acasa, nu m-am mutat inca in vila in care am biroul si in care a dormit ea”, a spus avocatul Felix Andrei pentru cancan.ro

Luminita Perijoc a fost pusa sub acuzare de procurorii tulceni pentru viol, tentativa de omor si lipsire de libertate. Ea sustine ca este nevinovata si arata cu degetul spre victima, taximetristul Nicolae Stan, care ar fi inventat totul.
Comentarii
  • Penibil, iar e scoasa in fata de catre media o haita curva si betiva. Astea sunt valorile promovate de media din romania: curvasaria, betia, drogurile, maneleala, tiganii cu ajutor social si palate, etc. „Unde esti tu Tepes Doamne?” RIP Romania!

  • SUNT NISTE PENIBILI CEI CARE SE DISTREAZA PE SEAMA BARBATULUI VIOLAT.
    NU STIU CE AFECTIUNI PSIHICE POATE SUFERI O FEMEIE CARE A PRACTICAT PROSTITUTIA. ACEASTA POATE SUFERI DEVIATII DE COMPORTAMENT. BARBATUL CHIAR A FOST VIOLAT. INTRETINEREA DE RAPORTURI SEXUALE FARA VOIA SA,ESTE INFRACTIUNE, DAR SOCIETATEA NOASTRA ESTE SI SE COMPORTA ANORMAL , IN LOC SA BLAMEZE ASTFEL DE COMPORTAMENTE!

Adauga un comentariu