National

Sexy-violatoarea nu ii da pace taximetristului Nicu. „Inca ii place de mine”

Publicat: 04 nov. 2013
1
Luminita Perijoc, violatoarea taximetristului din Tulcea, a fost condamnata la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de omor. Luminita va plati si 1.000 de lei despagubiri pentru tentativa de omor comisa asupra taximetristului Nicu Stan.
Pedeapsa este prea blanda, spune Nicu, care vrea sa aduca in instanta alte doua persoane care i-ar fi cazut victime tinerei. Totul i se trage tinerei de la noaptea din 22 spre 23 august 2012. Atunci, frumoasa tulceanca i-a pus gand rau taximetristului Nicu, cel care ii facea comisoane ori de cate ori avea nevoie. Acesta a sustinut ca Luminita a tabarat pe el, imediat ce l-a invitat in casa. Inarmata cu un cutit, l-ar fi supus pe barbatul, insurat si cu trei copii, la perversiuni sexuale.
Cand Nicu a incercat sa fuga, tanara l-a lovit de doua ori cu un cutit de bucatarie. A doua zi, taximetristul a ajuns la spital, iar Luminita la psihiatrie. Nicu Stan a reclamat-o la Parchet pentru viol si tentativa de omor. Violul nu a putut fi probat, astfel ca Luminita a fost acuzata numai de tentativa de omor.
„Altii primesc mai mult pentru un furt de nimic. Nu ma bucur cand un om ajunge la puscarie, dar ea putea sa-mi lase copiii fara tata. Pentru 5 ani ar trebui sa pupe si pamantul. Eu am primit doua cutite in cap si acum sufar din cauza asta. Am dureri cumplite, iar oamenii ma vorbesc pe la spate, indur suferinta si rusine. Nu o las asa! Voi merge cu alte doua victime in instanta. La unul a scos un cutit, iar altuia i-a dat cu telefonul in cap”, a declarat suparat Nicu. Taximetristul spune ca nu s-a gandit niciodata sa-si retraga plangerea, mai ales ca agresoarea sa nu si-a cerut scuze, potrivit romaniatv.net.Adauga un comentariu