National

Serban Huidu, REACTIE SOCANTA despre accidentul in care a murit Condrea

Publicat: 23 mai 2016
1

Serban Huidu a postat un mesaj pe blogul sau, referitor la sistemul din Romania. Carcotasul considera ca traim intr-o tara complet bolnava.

„Din motive cunoscute, nu as vrea sa vorbesc despre accident, ci despre cu totul altceva.
Romania e tara coincidentelor nu? Acolo unde un nepot de securist pune bazele unei firme intr-un spatiu din spitalului unui baiat de general de securitate!

Ca si in cazul colectiv, patronii sunt in prima linie a vinovatilor, dar adevaratii vinovati sunt niste sisteme ce incercam sa le schimbam, dar sunt exact dupa chipul si asemanarea noastra!

Asa si in cazul asta: o sa se musamalizeze totul, tapul ispasitor a platit, el e de vina! Cumnatii, nepotii, fratii sau cunoscutii generalilor nu au nici o vina pentru ca sistemul e curat ca lacrima!

Vreti sa stiti de ce nu o sa schimbe niciodata nimic? Uitati-va in oglinda! Sistemul e facut exact dupa ce vedeti acolo! Suntem invidiosi pe succesul altuia, nu putem sa dormim de grija celui de langa, avem teluri mici, mari maesti ai micilor si marilor inselatorii, suntem niste lichele care se zbat sa muste gatul altor lichele!

Sistemele, de la politic la medical, sunt facute dupa chipul si asemanarea noastra. O Romania profund bolnava. Asta suntem nu o mai dati in coincidente!”, a scris Serban Huidu pe blog.
Comentarii
  • Uite cine vorbeste ! Un criminal spagar care a scapat de pedeapsa cu puscaria pentru accidentul de pe Valea Prahovei.A uitat oare ce a facut el?Crede ca lumea a uitat de nesimtirea lui?

Adauga un comentariu