Magazin

Serban Huidu, dezvaluiri dupa 20 de ani alaturi de Cristina: „Eh, nevasta-mea nu se contrazice! Innebunesc! Ma duc acasa, ii spun ceva si spune “nu, nu cred ca e asa” si pa, se intoarce si pleaca!”

Publicat: 15 oct. 2016
1
Serban Huidu a dezvaluit ca il scoate din sarite ca sotia sa, Cristina, nu discuta in contradictoriu cu el.
Serban Huidu a descris-o in cateva cuvinte pe sotia sa, Cristina, o persoana care a ramas in umbra omului de televiziune. „Anul acesta am facut douazeci de ani de cand suntem impreuna si treisprezece de cand suntem casatoriti. Nu e simplu deloc, insa va spun eu ceva ce are ea special. Eu sunt o fire nu contradictorie, dar imi place sa vorbesc in contradictoriu. Mama era asa, Dumnezeu s-o ierte. Din contradictii inveti, te duci pe wikipedia si inveti. Eh, nevasta-mea nu se contrazice! Innebunesc! Ma duc acasa, ii spun ceva si spune “nu, nu cred ca e asa” si pa, se intoarce si pleaca. Si ma duc dupa ea si ii spun, dar te rog eu, zi ceva, contrazice-ma! Asa e ea, o fi unul din motive, habar n-am”, a dezvaluit Huidu intr-un interviu din revista Tango. 
Intrebat daca a fost vreodata tentat sa o insele, Huidu a explicat: “Eu cred ca exista in viata asta doua feluri de barbati. Exista barbati slabi, gen Tariceanu, care cand se indragostesc, uita tot ce a fost pana atunci si fac o noua nunta. Ei nu insala, dar sunt barbati slabi. Cu cinci neveste, sase sau zece, o cohorta, nu conteaza. Si exista barbati pentru care ce a fost conteaza mai mult decat ce e in momentul ala si decat ce e in viitor. Pentru ca prezentul este destul de rapid si nu prea iti dai seama cand trece, viitorul este incert, singurul lucru cert de care poti sa iti amintesti este trecutul. Iar vorba aia cu vrabia din mana si cioara de pe gard este foarte, foarte reala. Si atunci eu cred ca este foarte simplu sa dai cu piciorul la ceva, dar este mult mai greu sa cladesti ceva in loc”.Adauga un comentariu