Local

Sephora, Motivi si ECCO vor deschide magazine la Palas Iasi – FOTO

Publicat: 18 oct. 2011

Sephora, Motivi si ECCO se numara printre cei mai noi parteneri ai companiei Iulius Group care vor deschide magazine în ansamblul urbanistic Palas din centrul Iasului. Totodata, Sephora va inaugura în curând un magazin si la Iulius Mall Timisoara, pe o suprafata de 250 metri patrati.

Reprezentanta brandului de cosmetice Sephora va ocupa aproximativ 300 mp. Colectiile de fashion Motivi se vor regasi pe 195 mp, iar retailerul de încaltaminte ECCO se va desfasura pe circa 100 mp. Toate cele trei magazine vor fi situate în Palas Mall.
Magazinul Sephora de la Palas va avea un concept usor modificat fata de primul deschis în Iasi. Clientii vor gasi aici un mix atent selectat de produse marca proprie, articole de îngrijire în exclusivitate si alte branduri de lux. Sephora detine mai mult de 1.400 de magazine în 25 de tari din lume si peste 600 în Europa. În reteaua Iulius Mall, Sephora este prezenta la Cluj-Napoca si Suceava, iar în curând si la Timisoara.

Motivi se adreseaza, în principal, tinerelor preocupate de ultimele tendinte în materie de moda. Prezent în 40 de tari, în peste 350 de orase, brandul italian este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbracaminte din lume. În România, Motivi are deschise 16 magazine, printre care la Iulius Mall Timisoara, Iulius Mall Cluj si Iulius Mall Suceava.

ECCO va inaugura la Palas cel de-al 13-lea magazin din România si, totodata, primul amenajat conform noului concept ECCO Unity. Scopul principal al acestui format este sa atraga un spectru cât mai larg de vizitatori în cautare de încaltaminte confortabila si de calitate. Dimensiunea, design-ul, spatiul de expunere si noua amplasare a cash desk-ului creeaza o imagine noua si moderna. ECCO a luat nastere în anul 1963, în Danemarca, si în prezent se afla în top 3 al celor mai mari producatori de încaltaminte din lume, cu vânzari de 20 de milioane de perechi, în peste 5.500 de locatii, dintre care 1.000 de magazine monobrand, în mai mult de 90 de tari din lume. În mall-urile Iulius, produsele ECCO se gasesc la Timisoara si Cluj-Napoca.

Despre Palas

Ansamblul urbanistic Palas, dezvoltat de compania Iulius Group în Iasi, introduce conceptul „lifestyle center” pe piata de „mixed-use developments” din România. Acesta este un centru multifunctional cu caracter regional care se adreseaza nu doar iesenilor, ci si locuitorilor din judetele limitrofe, precum Bacau, Vaslui, Suceava, Botosani si Neamt. Palas cuprinde spatii comerciale, birouri clasa A, facilitati hoteliere, apartamente, cea mai mare parcare subterana din România, cu aproximativ 2.500 locuri, si un perimetru de entertainment.

Printre brandurile care vor fi prezente la Palas se numara H&M, Tommy Hilfiger, New Yorker, C&A, Stefanel, New Look, Tosca Blu, Il Passo, Hervis Sports, L’Occitane, Oodji, Intersport, Auchan, KFC Drive Thru etc.
Adauga un comentariu