Local

Sentinta bomba la Curtea de Apel Iasi! Cel mai cretin regizor de filme fierbinti a fost arestat!

Publicat: 24 iul. 2014
1

@ Ieri dupa-amiaza magistratii de la Curtea de Apel Iasi au luat o decizie indrazneata si au decis arestarea unui barbat care a regizat filme pentru adulti

Ieri, magistratii de la Curtea de Apel Iasi au dispus arestarea preventiva a lui Mircea Malageac, de 46 ani, un barbat care poate fi considerat cel mai cretin regizor de filme din Iasi. Judecatorii au considerat ca exista suficiente probe pentru ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile, chiar daca varianta lui parea destul de credibila. N-a vrut sa recunoasca deloc cele intamplate, sustinand ca totul este o inventie. In prima faza, judecatorii de la Tribunalul Iasi au decis sa respinga propunerea procurorilor de emitere a mandatului de arestare preventiva. Procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) Iasi au contestat decizia primei instante, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Iasi.

Dupa ce a divortat de sotie, Mircea Malageac a intrat intr-o lume despre care nu stia prea multe, insa a aflat repede totul. A vazut ca poate insela foarte simplu copile care provin din familii sarace si dezorganizate si sub promisiunea oferirii de bani sau a protectiei de care aveau nevoie a reusit sa le convinga sa intretina relatii sexuale cu el. Unora a reusit sa le insufle sentimentul ca este indragostit de ele si ca trebuie sa-i indeplineasca cele mai bizare fantezii sexuale in numele dragostei… In momentul in care lucrurile nu ieseau asa cum vroia el, barbatul le batea si le obliga sa execute ordinele. Telul lui era acela de a inregistra video partidele de sex, multe realizate cu impotrivirea victimelor. La finalul saptamanii trecute, au avut loc mai multe perchezitii pentru descoperirea unor probe care sa-l incrimineze pe Mircea Malageac. Procurorii sustin ca individul ar fi inceput sa racoleze si sa inregistreze fetele in urma cu un an de zile.

„În cauza exista suspiciunea rezonabila ca, începând cu luna iulie 2013 si pâna în cursul lunii iulie 2014, inculpatul Malageac Mircea în vârsta de 46 de ani, în mod repetat si în baza aceleiasi rezolutii infractionale, a recrutat mai multe minore cu vârste cuprinse între 13 si 15 ani, cu care a întretinut raporturi sexuale împotriva vointei acestora în scopul producerii de materiale pornografice”, au precizat ieri procurorii DIICOT Iasi. Filmarile au fost stocate pe calculatorul lui Malageac, iar unele dintre acestea au fost aratate altor persoane. „Sunt acuzat de patru violuri… Cum se poate asa ceva… Au venit cu mascatii in casa mea de parca eram cel mai mare criminal, interlop periculos. Nu sunt vinovat cu nimic”, a declarat individul.
Adauga un comentariu