Actualitate

Seniorii din Iasi petrec „Revelionul pensionarilor” – GALERIE FOTO,VIDEO

Publicat: 24 ian. 2015
Sambata seara, sute de persoane in varsta participa la Revelionul Pensionarilor, eveniment dedicat seniorilor din oras. Petrecerea are loc incepand cu ora 18:30 la Centrul Providenta, acolo unde multe cupluri, dar si persoane singure, s-au imbracat ca de sarbatoare.
Petrecerea s-a incins, iar la evenimentul dedicat seniorilor sunt asteptati aproximativ 600 de pensionari din Iasi, pentru participare acestia contribuind cu o suma modica. Batranii au parte de un meniu special si un program artistic care sa creeze bunadispozitie. Multe persoane s-au inscris pentru acest eveniment, care a atras de la an la an tot mai multi participanti.Comentarii
 • „eveniment dedicat pentru seniorii” corect: „dedicat seniorilor”; „s-au imracat ca de sarbatoare” corect:”s-au imbracat de sarbatoare”; „sa creeze bunadispozitie” corect: „buna dispozitie”. Tare ne-am saturat de agramatii care scriu la ziar!

 • Rusine si hodorogilor ordinarii, tradatorii, turnatorii, care de 25 de ani se vind pentru o strachina de fasole si mamaliga cu mucegai! sictir in piz-da mami voastre de iobagii si tradatorii Romaniei.

 • Felicitari d-lui primar Nechita pentru excelenta organizare. Nota 10 cu felicitari, comparativ cu porcaria de organizare de anul trecut . Sa va dea D-zeu sanatate si sa organizati revelionul pensionarilor si in 2016 ( tot de nota 10 ).

 • in timp ce astia topaiau,sa stiti d-le primar ca exista pensionari care ar fi avut cu adevarat nevoie de un ajutor din partea primariei!un ajutor crestinesc este mai bine vazut decat o chermeza.ce ziceti dom.nechita?

 • De ce nu va ganditi domnule primar la toti pensionarii nu numai la cei prezenti, printre care se vad si „pensionari” sub varsta a 3-a sa le acordati bonificatie la plata integrala a impozitului pe cladiri de 10% pentru plata acestuia pana la 30 martie? Ei sunt cei care platesc primii impozitele. Ii frairiti pe cativa cu dare de mana iar cei nevoiasi sunt exploatati. Rusine, domnule primar. Cei care nu au bani de intretinere pentru afacerea nichitista cu Dalkia stau si premura perin apartamente.

 • Unde sunt pensionarii ?? Astia sunt comunistii care au iesit la pensie inainte de varsta pensionarii!!! Noi contibuim la pensia lor .Nu vad nici unul mai necajit sau batran ….

 • De ce nu scrie-ti ca sunt „seniorii PSD”.
  Intrebati cati din ei nu au carnet de partid PSD si o sa aveti o imagine clara despre ce inseamna „revelion al seniorilor din iasi”.
  Se cheltuie bani publici numai pentru pensionarii PSD-ului iar pentru alti pensionari, care au dorit sa cumpere bilet” au zis ca nu mai sunt bilete.
  Era si normal sa primesca asemenea raspunsuri in contextul cand acest „revelion” a avut regim inchis fiind organizat numai pentru pensionarii inregimentati in PSD.
  Anul trecut Nichita umbla printre mese si spunea ca tinerii l-au dezamagit si tot „dumneavoastra a-ti ramas baza”
  Deci s-au cheltuit bani publici pentru pensionarii PSD-ului.

Adauga un comentariu