Actualitate

Senatorul Oprea se viseaza primar. Si-a anuntat candidatura in cadrul PNL

Publicat: 27 aug. 2015
1

Copresedintele organizatiei judetene a PNL Iasi, senatorul Dumitru Oprea, si-a anuntat candidatura in cadrul filialei liberale pentru postul de primar al Iasului. Oprea se alatura altor opt liberali care vor sa fie desmenati candidatii filialei pentru fotoliul de primar al municipiului. Dumitru Oprea nu se afla la prima tentativa de acest gen. Senatorul a mai candidat si in 2008 din partea PDL, insa a pierdut in turul al doilea in fata actualului primar suspendat Gheorghe Nichita.

„Astazi mi-am depus cererea pentru a intra în competitia interna a PNL pentru desemnarea candidatului la Primaria Iasi. Eram hotarât sa candidez pentru functia de primar, dar am considerat ca nu este suficient sa fiu doar eu decis. Am vrut sa stiu ca aceasta intentie este considerata oportuna de cât mai multe persoane la a caror parere tin foarte mult. Am vrut sa ma asigur ca am, întâi de toate, sprijinul total al familiei. Am discutat cu fosti si actuali colaboratori, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai societatii civile, oameni de cultura, colegi din mediul universitar, tineri si, bineînteles, colegi de partid, din Iasi si de la nivel central”, a sustinut Oprea.

Mai multe amanunte maine in BUNA ZIUA IASI.
Comentarii
  • SINCER SA FIU , AM PROFITAT SHI EU, ODATA, DE PROSTIA CUIVA, ANUME A LUI DUMITRU OPREA. PENTRU ACEASTA , MULTUMESC DIN INIMA PAR…DON, DIVINITATZII CARE, PRIN MANA SUSNUMITULUI, MI-A ARANJAT COPII INTR-O TZARA SUPERCIVILIZATA !!!!

  • Ii propun autorului articolului, un targ cinstit: sa vedem daca D.Oprea, nu cumva a castigat alegerile la urna, la ultima confruntare cu „Mihaita” si apoi a fost fraudat la intocmirea proceselor verbale ale comisiilor de votare.Oricum, era si va fi mult mai bun decat Mihaita-amorezul !

  • Dupa Tai-Tei numai Mitica-Varza lipsea de la primarie, voi ati observat ca omul asta nu stie sa se exprime mai exact este tottal incoerent?! 😀

Adauga un comentariu