Local

Senatorul Marin Burlea l-a vizitat pe Fenechiu in puscarie

Publicat: 02 iul. 2014
1

Avand mandat din partea unei comisii parlamentare care vegheaza la respectarea drepturilor cetatenilor, senatorul Marin Burlea a facut ieri o vizita in Penitenciarul Iasi. Acesta a avut misiunea de a verifica daca la Penitenciarul Iasi sunt respectate drepturile detinutilor. Numai ca potrivit surselor cotidianului BUNA ZIUA IASI cea mai mare parte a vizitei a constatat intr-o discutie cu Relu Fenechiu. In aceste conditii, nu este de mirare ca membrii comisiei parlamentare vor ajunge la concluzia ca la Penitenciarul Iasi sunt respectate drepturile detinutilor. Asta deoarece, desi a fost condamnat sa execute pedeapsa la regim inchis, Fenechiu beneficiaza de cele mai bune conditii de detentie. Directorul Marius Vulpe a renovat camera de detentie chiar inainte de a ajunge dupa gratii Fenechiu si complicii sai din Dosarul Transformatorul. Asta in conditiile in care in aceeasi perioada in unitatea de detentie au fost inchisi si judecatori, dar si politisti care nu au beneficiat de aceleasi conditii ca si Fenechiu, ci au ajuns in celule cu toti infractorii periculosi, camere insalubre in comparatie cu cea in care este cazat baronul. Poate ca dupa vizita de ieri, senatorul Burlea va ajunge la concluzia ca au fost respectate si drepturile detinutului injunghiat in urma cu o luna in curtea de plimbare, dar si a celui care s-a sinucis in urma cu doua saptamani.

Citeste si: Se anunta demiteri? Un nou scandal cutremura Penitenciarul din Iasi! Macel sub ochii politistilor
Comentarii
  • Domnule Burlea, vizitati azilele de batrani, spitalele insalubre, casele de copii, nu doar colegii de partid care traiesc bine oriunde ar fi, mama voastra de PNL-isti. Sa va fie rusine, nu pentru asta v-au ales cetatenii.

  • dupa cum corect se specifica si in articol, senatorul Burlea a mers in vizita la penitenciar trimis de catre Parlament, a fost sarcina de serviciu, in cadrul unei comisii parlamentare pentru respectarea drepturilor omului. Alti parlamentari au fost in alte judete,el fiind din Iasi, a avut aici delegatie.

Adauga un comentariu