Eveniment-Social

Senatorul Marin Burlea a trecut la UNPR

Publicat: 18 nov. 2014
1

Decizie soc a unui parlamentar din Iasi. Desi formatiunea din care facea parte tocmai si-a impus candidatul la Palatul Cotroceni dupa alegerile prezidentiale, acesta a ales sa schimbe partidul. Recent, senatorul liberal Marin Burlea a trecut la UNPR, partid care se afla intr-o alianta politica cu PSD. Burlea, senator pe zona Tatarasi – CUG, si-a anuntat decizia chiar in plenul Parlamentului, el nefiind singurul senator care a ales sa treaca la UNPR. Pe langa Burlea, au mai ajuns la UNPR si Teiu Paunescu, de la PPDD, si Mihai Ciprian Rogojan de la PMP. De altfel liderii filialei judetene a UNPR s-au aratat multumiti de decizia luata de Marin Burlea.

„Senatorul Marin Burlea va activa în cadrul filialei UNPR Iasi. El este o persoana cu calitati profesionale deosebite si apreciem experienta lui politica. Ma bucur ca a ales sa vina în echipa noastra si cu siguranta va ocupa o pozitie de conducere în cadrul organizatiei judetene”, a spus deputatul Gheorghe Emacu, presedintele UNPR Iasi. In schimb, Marin Burlea nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.
Comentarii
 • Nu-l mai pupati in f u n d pe Burlea,stie el ce face daca si-a schimbat culoarea politica inseamna ca” ceva e putred in Danemarca”!
  Pe Burlea nu-l ingenuncheaza nimeni,toti salariatii vorbesc la superlativ de el si cred ca ati face bine sa-i urmati exemplul,sa faceti si voi ceva pentru oameni, pentru Iasi, nu sa semanati discordie!

 • dl prof.dr.burlea a ajutat mii de oameni din spital,din afara cu toata dragostea pe care o are fata de oameni, vezi ultimele gesturi facuta fata de copiii neajutorati.Cum poti oare sa afirmi si sa cutezi la personalitatea unui mare specialist care nu a facut decat bine? desigur ca de o viata munceste de dimineata pana seara pentru oameni, pentru viata.Oare ar trebui sa fie totul gratis, asa munciti si dvs? este rautate, lipsa de respect fata de acesti oameni care vrem sa-i tragem in jos.Oare asta am votat?

 • Felicitari Domnule Profesor Doctor Burlea !Ati intrat intr-o echipa cu unul dintre cei mai buni lideri din Moldova-Deputat GHEORGHE EMACU.

 • Atentie PSD – istilor, UNPR este un partid de oameni seriosi, in 2016 va desfiinteaza!!!! Aveti grija la Manolache, va ia toti oamenii curati si cu notorietate, ramaneti cu toti coruptii!!!

 • daca ar fi mai multi oameni ca dr.Burlea prin partide,ar fi bine pentru toata lumea; ce conteaza ca este la UNPR ? sigur ca astia sunt de mica anvergura si de moralitate indoielnica,dar prin venirea prof burlea la ei au sansa mintuirii; in rest,nu sunt cuvinte suficiente pentru aprecierea prof burlea,cu toate excentricitatile sale.

  • Nu stiu ce inseamna pt dvs MORALITATE INDOIELNICA dar,fara suparare,sa stiti oamenii din acest partid sunt oameni corecti care fac tot posibilul sa ne reprezinte interesele ,mai mult de atat dl Burlea va face o echipa perfecta cu Dnul General Emacu din acest punct de vedere! !

 • Prof. Burlea este o mare personalitate a vietii iesene si ma bucur tare mult ca a trecut in opozitie!Macar stim ca avem un iesean care sa ne reprezinte interesele.(bineinteles mai sunt si altii,dar refuza sa rezoneze cu politica actuala)

  • care opozitie fa?,se vede ca esti din alta parte;unpr-ul e remorca jegoasa a PSD-ului,e partidul condus da gheneralul de paie oprea,nasul lui micky maus,ala zdrobit da Klaus,plin de oameni cinstiti ca miky spaga si care s-a aliat cu nebunaticul national vadim cel zurliu;iar doctorasu asta a fost un jmecheras -golanas,toata viata lui;el si cristogel au calarit spitalul de copii din Iasi,niste lichele mitocane si solemne ;acu s-a dus la mincinosul national,ponta ,dar nu direct ci pe ascuns;ca si fonfaita mediocra de la inspectoratul scolar tov. gavrila;niste traseisti ordinari

   • Trbuie sa fii un mare natang mizerabil: te ascunzi dupa un pseudonim, pentru ca esti un neica- nimeni si cu un vocabular pe masura culturii tale! Nici macar un academician nu ar putea sa afirme, de la inaltimea pozitiei lui ca dl. prof. Marin Burlea este un doctoras!Romania este plina de lepre inculte, trantori, ofticosi, invidiosi, lenesi, lipsiti de vlaga. Si de unde stii, alde-matale ,toata viata lui? Ai stat cumva langa el, langa ceea ce numesti in vasta ta cultura”jmecheras”!

Adauga un comentariu