Actualitate

Senatorul iesean Sorin Lazar, cercetat penal pentru conflict de interese

Publicat: 18 mart. 2013
1

Sorin Lazar, senator PSD de Iasi este cercetat penal pentru conflict de interese, acesta fiind acuzat ca a favorizat numirea fiului sau in cadrul Biroului Parlamentar – Circumscriptia electorala nr. 24 Iasi.

ANI sustine ca Lazar Sorin Constantin a propus angajarea si a avizat contractul individual de munca privind angajarea fiului sau, Lazar Mihai Eduard, in perioada 01.09.2010 – 01.10.2011, in cadrul Biroului Parlamentar – Circumscriptia electorala nr. 24 Iasi, incalcand, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei.

Beneficiul patrimonial obtinut, in perioada mentionata, de catre Lazar Mihai Eduard, a fost de 6.434 Lei.

Sorin Lazar, risca, pe langa demiterea din functie sa primeasca si interdictia de a mai ocupa o functie publica timp de 3 ani.
Comentarii
  • ma baieti spuneti ma si alea bune si alea rele daca sunt! a ca a fost prost si l-a angajat pe baiatul lui la cabinet -a fost!Dar cine nu-si angaja baiatul sa lucreze cu el e ceva firesc, de inteles! nu va mai ascundeti sunteti tari nu uitati: ca’n pădurea de la Strungă Sunt de cei cu puşca lungă. Care dau chiorâş la pungă! Sunt de cei ce-mpuşcă-n lună, Care noaptea-n frunze sună, …
    dati i in bot daca va tine daca nu taceti din gura!

  • Cine mai e si mascariciul asta? Ce moaca nevinovata si-a tras! …Ce a facut el pt Iasi?…acum il vad prima oara…parca a fost si in mandatul trecut, nu? A taiat frunze la caini patru ani si mai urmeaza inca patru. Asa ca, in legislatura actuala s-au inmultit cu inca cativa analfabeti si pupeze! Bravos Natiune! Halal sa iti fie! Traiasca Republica!

Adauga un comentariu