Local

Senatorul faliment mai primeste o lovitura

Publicat: 03 oct. 2014
1

Ultimele saptamani pot fi trecute de senatorul iesean Ionel Agrigoroaei in categoria celor mai negre perioade ale carierei sale. Dupa ce ani de zile a dorit sa pozeze intr-un afacerist potent, acum este nevoit sa se recunoasca infrant si in plus sa plateasca pentru gafele din trecut. Agrigoroaei a sustinut timp de mai multi ani ca detine reteta iesirii cu succes din falimente si ca este si un politician de top. Contrar spuselor acestuia, justitia a dat constant dreptate creditorilor pe care Agrigoroaei ii tepuise de-a lungul anilor, pentru ca acum sa puna cireasa pe tort si sa incuviinteze cererea creditorilor de atragere a raspunderii pentru senator in cazul falimentarii firmei de echipament sportiv Aya Sports. In dosarul falimentului Aya Sports sunt inscrisi mai multi creditori care au de recuperat sume importante de la senatorul falimentar, insa cei care cer atragerea raspunderii sunt inspectorii de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice. Prin decizia din 2 octombrie 2014, Tribunalul Iasi a decis sa aprobe cererea AJFP Iasi si sa-l oblige pe Ionel Agrigoroaei la acoperirea pasivului neacoperit al Aya Sports. Dupa ce si-a pierdut casa din cauza datoriilor, acum Agrigoroaei risca sa piarda tot ce mai detine pentru a acoperi pagubele ramase din afacerile sale.
Comentarii
  • cum mai „lindicul principesei ” nu te mai ajuta pocaitii si serviciile,te-au lasat din brate ?!?! tu care a i fost sluga credincioasa lui Jiji si lui Doamne-Doamne a-i ajuns la sapa de lemn ?!? piticanie te-au ajuns blestemele celor pe care i-ai tras in piept si pe care i-ai lucrat pe la spate jegule.Nu-ti ramine decit sa-ti faci hara-kiri in plenul senatului dar nu inainte de ati cere scuze in genunchi fata de electoratul care te-a facut senator,spurcaciune !!!!

  • Un alt taran venit la oras si devenit parvenit peste noapte,
    s-a terminat si cu carpele si cu abureala prin senat, ai ajuns un ratat , sclav, incoltit de creditori, tu ala care pozai in taranul potent ajuns sef la oras.

  • Cum am ajuns sa fim condusi de copiii care au copilarit pe ulitile satelor si au invatat abecedarul in sccoli ce lasa de dorit.

Adauga un comentariu