Eveniment-Social

Senatorul Constantinescu indeamna cetatenii sa iasa la vot si crede ca USL va obtine la Pascani un rezultat de peste 60%

Publicat: 03 dec. 2012
1

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare, senatorul Florin Constantinescu si deputatul Neculai Ratoi, s-au aratat a fi destul de increzatori in electorat. In cursul zilei de ieri, la sediul PSD Pascani a avut loc o conferinta de presa la care au participat, pe langa cei doi candidati, si presedintele interimar PNL Petrica Dascalu cat si liberala Diana Acsinte. Cei doi parlamentari au transmis un mesaj clar pentru cetateni, sa iasa la vot si sa puna stampila pe USL, pentru ca are cel mai bun program de guvernare. Indemnuri de acest gen au venit si din partea celor doi liberali, care si-au aratat sustinerea pentru candidatii pascaneni. „Iata ca ne aflam pe ultima suta de metri din aceasta campanie electorala. Vreau sa precizez faptul ca voi fi alaturi, in viitorul mandat, de localitatile din Colegiul pe care il reprezint si de primari. Ar fi bine ca cetatenii sa voteze USL la aceste alegeri, sa putem aduce fonduri in aceste zone pentru dezvoltare. Este important sa votam pentru o Romanie puternica, sa votam cu USL pentru ca are cea mai buna platforma de guvernare si cei mai buni candidati”, a declarat senatorul Florin Constantinescu.
Comentarii
  • Romani,mergeti la vot si votati doar pe cei care nu au mai fost niciodata in Parlament,indiferent de numele partidului. In cazul in care sunt doi candidati in aceeasi pozitie, votati-l pe cel mai tanar. Numai asa vom putea sa schimbam ceva.

  • Din pacate romanii parca sunt adormiti. Ei vor usl si pace. Considera ca numai usl o sa le dea ajutoare sociale. Si asta pentru ca nu sunt informati corect.Un exemplu,in America de la varsta de saizeci de ani ai voie sa circuli gratuit pe toate mijloacele de transport in comun.La noi doar de la saizeci si cinci ani.Si exemple sunt multe,doar trebuie sa te informezi corect.

  • Nu votati.Cei care TOTUSI AVETI AVANTAJE DE LA EI si votati, sa mergeti la proteste la Bucuresti, din ianuarie cand Romanica va intra in incapacitate de plata, NENOROCITILOR DE BUGETARI..LA PRIVAT SE REDUC SALARIILE SI LOCURILE DE MUNCA, IAR BUGETARII CARE FURA VOTURI SE LAFAIE.MAXIM zece% PREZENTA LA VOT.NOUAZECI% NU AVEM CONSILIERI PRIMARI SAU PARLAMENTARI

Adauga un comentariu