Eveniment-Social

Senatorul Constantinescu a fost ales vicepresedinte la Senatul Romaniei

Publicat: 20 dec. 2012
1

Presedintele Organizatiei PSD Pascani, senatorul Florin Constantinescu, a reusit performanta de a se numara printre cei patru vicepresedinti de Senat. In urma alegerilor care au avut loc miercuri la Bucuresti, Florin Constantinescu a ajuns vicepresedinte in Biroul Permanent. Acesta a reusit in primul sau mandat de senator sa fie ales purtator de cuvant al Grupului PSD, dupa care a fost ales chestor iar acum la inceputul celui de-al doilea mandat de senator vicepresedinte. Unele surse ne-au precizat faptul ca parlamentarul pascanean se afla in gratiile premierului Victor Ponta. Florin Constantinescu s-a clasat pe primul loc în judet privind procentajul mare de vot obtinut la alegerile parlamentare din data de 09 decembrie, obtinand peste 72% în preferintele electoratului.
Comentarii
  • Sa stie tot Iasul si intreg colegiul electoral al domnului Constantinescu:
    -domnul senator Constantinescu are o firma cu in jur de 5* angajati numita AcK Pascani.
    -acesti angajati nu au primit salariile din luna mai
    -acest angajati sunt trimisi obligatoriu acum in concediu fara salar ca nu cumva sa cerseasca la domnul senator bani de o piine pentru craciun

  • Asta ati votat…asta aveti…ce va mai mirati ca nu va da salariile…sa fiti bucurosi ca va lase sa respirati aerul din Pascani…poate vi-l taie si pe asta.
    Un mare TRANTOR la al doilea sau al treilea mandat…mai alegeti-l si data viitoare…TEAPA!

Adauga un comentariu